Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 26. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A tűzesetek és műszaki mentések során heten sérültek meg, egy ember pedig életét vesztette

A tűzesetek és műszaki mentések során heten sérültek meg, egy ember pedig életét vesztette

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötven eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek.

Busszal ütközött össze egy személyautó hétfő reggel a 83-as főúton, Győrszemere térségében. A személygépkocsi sofőrje életét vesztette. A balesethez a győri hivatásos és a győrszemerei önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanított a járműveket, majd a baleset áldozatát feszítő-vágó berendezés segítségével emelték ki az autóból.

Összeütközött két személygépkocsi Und Fő terénél kedden délután. A sopronkövesdi hivatásos és a sopronhorpácsi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők három embert szállítottak kórházba.

Tűz keletkezett egy háromszintes családi ház pincéjében, Győrújbaráton, az Arany János utcában szerda délután. Tűzifa és hungarocell égett az egyik helyiségben mintegy két négyzetméteren. A győri hivatásos és a győrújbaráti önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat, és kihoztak egy gázpalackot, amelyet nem ért hőhatás, majd átszellőztették az épületet.

Összeütközött két személyautó Kapuváron a Fő téren csütörtökön délután. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az egyik gépkocsit, valamint felitatták az útra kifolyt hűtővizet. Egy embert kórházba szállított a mentőszolgálat.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó az M1-es autópálya 123-as kilométere közelében pénteken délután Győr Ménfőcsanak térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók a lángokat két vízsugárral eloltották. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Árokba hajtott egy gépkocsi a 81-es főút 74-es kilométerszelvényénél, Töltéstava térségében szombaton délelőtt. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt az érintett útszakaszon. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

A soproni hivatásos tűzoltókat vasárnap délután Ágfalvára, a Völgyi út végére riasztották, ahol fenyőerdő aljnövényzete gyulladt meg mintegy húsz négyzetméteren. Az egység kiérkezése előtt az ott lakók elkezdték az oltást, a tűzoltók pedig megfékezték a lángokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!