Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 15. 17:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Csorna-Kapuvári Szuperinfó

Boldog születésnapot Szuperinfó!

Boldog születésnapot Szuperinfó!

30 éves lett az országos Szuperinfó laphálózat.

Büszke vagyok arra, hogy a térségben első ingyenes lapként mi teremtettük meg ennek a hirdetési formának az alapjait. Elsőnek lenni mindig nagy kihívás és kockázat. A kezdéshez bátorság és kreativitás kell. Az életben maradáshoz pedig kitartás és jó termék.

30 év alatt sok minden történt, és sok minden változott. Ma már másképpen dolgozunk, más eszközökkel, más módszerekkel. Ma komoly versenytárs az internet, mert sokan úgy hiszik az ingyen van. Nem, nincs ingyen az sem. Csak máshogy fizetünk érte: az időnkkel, a személyes adatainkkal.

A világ változik, fejlődik és ez így van jól. Nekünk az a dolgunk, hogy lépést tartsunk, alkalmazkodjunk, hogy a mai problémákra mai megoldásokat kínáljunk. Mi továbbra is a kiváló minőségű munkában, a korrekt üzleti kapcsolatokban és az innovációban hiszünk, ebben látjuk a saját és partnereink jövőjét.

Lapunkkal 27 éve csatlakoztunk a Szuperinfó országos hálózatához. Azóta minden hétvégén ott vagyunk olvasóink otthonában. Hisszük, hogy a jövőben is mi lehetünk az összekötőkapocs a hirdetők és az olvasók között.

Kedves Hirdetőink, Olvasóink!

Munkatársaim nevében is köszönöm, hogy hétről-hétre minket választanak. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben is rászolgáljunk a bizalmukra.

Kedves Kollégáim!
Kedves volt Szuperinfósok!

Nektek külön köszönöm, hogy ekkora utat tehettünk meg együtt. Köszönöm, hogy szívvel-lélekkel teszitek, tettétek a dolgotokat, azokat a sikereket amiket elértünk, nélkületek lehetetlen lett volna.

Hetilap készítésnél nincs lazítás, minden héten szigorú a lapzárta, szigorú az időbeosztás. És minden hétfőn kezdődik elölről. Az együttműködés, a közös, egymást segítő munka, a türelem elengedhetetlen mindenki részéről, e nélkül egyszerűen nem megy. Hálás vagyok, hogy olyan kollégákkal dolgozhatok, dolgozhattam, akik ugyanígy gondolkodnak erről.

Köszönöm nektek!

Köszönöm mindenkinek!

Címoldalunkon új fejléccel ünnepeljük az elmúlt 3 évtizedet.

Boldog 30. születésnapot Szuperinfó!

Tárkányi Mária

felelős kiadó – ügyvezető

Keretes írásunkban Honfi Gábor alapító-hálózati vezető és Fodor István ügyvezető igazgató köszöntő sorait olvashatják. A fenti kép a jubileumi Országos Értekezleten készült 2019. november 28-án.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.