Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 25. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: saját

Kezdeményezik a Kormányváltók Szövetségének létrehozását

Kezdeményezik a Kormányváltók Szövetségének létrehozását

Botka László Győrben.

Vasárnap délután tartotta a győri MSZP a hagyományos Őszirózsa Fesztiválját. A Vásárcsarnok melletti téren énekesek és táncosok szórakoztatták a nagy létszámban gyülekező közönséget, a gyerekeket számtalan játék és ugrálóvár várta.

Megérkezett Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje is. Rövid beszédében elmondta, a közvéleménykutatások azt mutatják, hogy ma Magyarországon többen vannak azok, akik elégedetlenek a kormánnyal, és mást szeretnének, mit azok, akik elégedettek, és az Orbán kormányra szavaznának. Miért is elégedetlenek az emberek? A kormány és kijelölt oligarchái a szemünk előtt lopják szét az országot minden gátlás nélkül. Nyíltan fenyegetik azokat, akik ellenvéleményt vagy kritikát fogalmaznak meg. Pedig van mit kritizálni. A Fidesz szinte a teljes magyar sajtót elfoglalta, és azzal a lendülettel hazugsággyárrá züllesztette. A kórházainkban nincs orvos és nővér, mert már ők is külföldön keresik a boldogulásukat. Az eltelt egy évben több orvos vándorolt ki az országból, mint amennyi orvos végzett a négy magyar orvostudományi egyetemen. A közoktatást szétverték, ezzel elveszik a gyerekeink esélyét a felemelkedésre.

Hiába több azonban a kormánnyal elégedetlen, ha az ellenzék széttagolt. Bejelentette, hogy hétfőn írásban konkrét ajánlatot tesz a demokratikus ellenzéki pártoknak. A Fidesz választási rendszere szerint ahhoz, hogy a kormányt leváltsák, mind a 106 egyéni választókerületben közös jelöltet és közös listát kell állítani. Kormányváltók szövetségét szeretnénk létrehozni- mondta

Végül bemutatta Győr és térsége két egyéni országgyűlési képviselő jelöltjét, Prollreisz Balázst, aki jelenleg a párt győri önkormányzati képviselője és Greguss András vízügyi mérnököt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.