Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Cégregiszter | Egészség, életmód

Rábabrill Optika

9330 Kapuvár, Fő tér 5.

Üzleteink Csornán a Rábaközi Áruházban és Kapuváron a Fő tér 5. szám alatt találhatók.


A cég 1993-ban alakult, amely működésének kezdetén fotó-optika kereskedésként üzemelt. A versenyképesség megőrzése érdekében az akkor még kis üzlet önálló optikai műhelyt helyezett üzembe. A műhely magas színvonalú felszerelését követően megépítésre került egy szakorvosi rendelő, ahol a 21. századi igényeknek megfelelő szolgáltatást biztosítunk.


Szakorvosi ellátás

Előzetes időpont egyeztetést követően szemész szakorvosi vizsgálat igényelhető. Betegeink teljes körű ellátását a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szemész szakorvosaink, Dr. Bálint Katalin és Dr. Locsmándi Mária látja el. Orvosaink az aktuálisan szükséges szemüveg és kontaktlencse korrekció megállapításán túl egyéb szűrővizsgálatok elvégzésével várják a kedves vásárlóinkat:

vérnyomás, cukorbetegség, meszesedés által kialakult szemfenéki elváltozások mértékének megmagas állapítása
zöldhályog (glaucoma) és szürkehályog diagnosztizálása
pajzsmirigy speciális szemészeti vizsgálata
látóideg állapotának felmérése fúziós frekvencia mérővel (CFF)
látótérvizsgálat (2010-től)


Napjainkban a 4 szakember legjobb tudása szerint dolgozik, miközben egyikük a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen folytatja tanulmányait optometristaként. A szakorvosi vizsgálat mellett a hét minden napján optometrista szemvizsgálat is lehetséges. Az optometrista, olyan felsőfokú végzettségű látszerész, aki képesítése alapján, szemvizsgálatot is végezhet. Megállapítja a szükséges és helyes szemüveg korrekciót, betegség gyanúja esetén, orvoshoz irányítja a pacienst.


Bolt

Az üzlet 2009. március 1. óta hétszer nagyobb alapterületen, otthonos környezetben, rendkívül széleskörű választékkal várja kedves ügyfeleit. 2009 októberétől már Kapuváron is az újonnan megnyitott üzletünkben azonos színvonalú szolgáltatást nyújtunk.Műhely


A helyben elhelyezkedő műhely 2006 májusában további fejlesztéseken esett át, melynek eredményeképpen a szemüvegek akár egy órán belül is elkészülhetnek. A jelenleg legprofesszionálisabb eszközök, berendezések által mindenfajta igényeket kielégítő világszínvonalú minőségben állunk vevőink rendelkezésére.


Olvassa cikkünket a Szuperinfóban...

Fotók

Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika
Rábabrill Optika

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Ingyenes látásvizsgálat mindkét üzletünkben!

További szolgáltatások

  • Egészségpénztári elfogadóhely!
  • Tempo, Kardirex, OTP, Postás, K&H, Patika stb...

Forgalmazott, alkalmazott márkák

  • PRADA, FILA, POLICE, Ray-Ban, RETRO, TRUSSARDI

Nyitva tartás

  • hétfő-péntek: 8-17 óra
  • szombat: 8-12 óra

kapcsolat

Térkép