Cégregiszter | Vendéglátás, gasztronómia
Rábaközi perec - Cser Ferenc
9300 Csorna, Dózsa György út 33/A.
A Rábaköz legjellegzetesebb csemegéje a 200 éves vert perec!
Családi vállalkozásként 6 éve foglalkozunk a nagy múltú rábaközi vert perec készítésével. Az elkészítés többnapos folyamat. A munkálatokat éjjel kezdjük meg, kikeverjük a tésztát, amit egy napig állni hagyunk. Majd kifőzzük és a sütést egy pékség kemencéjében végeztetjük el.
A rábaközi vert perec kiváló gyomorsav felszívó hatással rendelkezik és cukorbetegek is fogyaszthatják.
Az általunk készített perec a csornai piacon, a csornai Zöldfa étteremben, illetve családi házunknál (9300 Csorna, Dózsa György út 33/A.) kapható.
Az ország népszerű gasztronómiai műsora, a Gasztroangyal látogatott el hozzánk 2014-ben, és a rábaközi perec készítését nézhették meg közelebbről. Az adás itt érhető el: