Városlista
2022. június 29, szerda - Péter, Pál

Hírek

2015. Április 25. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Öt külföldit fogtak el a rendőrök Csornán

 Öt külföldit fogtak el a rendőrök Csornán

Tiltott határátlépés

Az elmúlt 24 órában 33 külföldit fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében.

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei 2015. április 23-án 21 órakor a helyi pályaudvaron igazoltattak öt külföldit. A három szír, egy iraki és egy marokkói férfi a határ átlépéséhez szükséges okmányok nélkül akart Ausztriába utazni.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 2015. április 22-án 22 óra 30 perckor a győri vasútállomáson, egy Ausztria irányába tartó nemzetközi gyorsvonaton hét külföldit ellenőriztek. A rendőrök megállapították, hogy az öt szír, egy afgán és egy nigériai állampolgár a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett.

A járőrök a külföldieket a vonatról leszállították és átadták a Győri Rendőrkapitányság beosztottjainak.

A vonatkísérő rendőrök Hegyeshalomban, 2015. április 23-án 19 óra 5 perckor hat külföldit szállítottak le a vonatról, majd adtak át a mosonmagyaróvári határrendészeknek. A három szír, két palesztín, egy iraki állampolgár a szükséges okmányok valamint vízum nélkül akart Ausztriába utazni.

A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség beosztottjai 2015. április 23-án 22 óra 35 perckor a győri vasútállomáson ellenőriztek 14 külföldit. A 11 szír, egy ugandai, egy iraki és egy afgán állampolgárt a győri rendőrök tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. április 23-án 21 óra 2 perckor egy nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak egy marokkói férfit. A külföldi nem rendelkezett a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal. A járőrök a rendőrkapitányságra előállították, majd átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 29. 13:00, szerda | Helyi

Két károkozó autóst keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2022. Június 28. 16:00, kedd | Helyi

Kónyban és Rábapatonán is életet mentettek a szén-monoxid érzékelők

Tegnap két helyen is beigazolódott a mérgező gáz jelenléte az ingatlanokban.

2022. Június 28. 13:00, kedd | Helyi

Kerékpáros baleset Kapuváron

A rendőrség újra felhívja a figyelmet a kerékpáros és motoros balesetek megelőzésére.