Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Május 30. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

10 év 1000 milliárd forint

10 év 1000 milliárd forint

A Széchenyi Kártya program ünnepére gyűltek össze Kapuváron a vállalkozások és a megyei pénzintézetek képviselői.

10 éves a KAVOSZ és a Széchenyi Kártya Program keretein belül a hitelkihelyezés, és elérte az 1000 milliárd forintot. Az esemény a Széchenyi Kártya országjáró rendezvénysorozatának Győr-Moson-Sopron megyei rendezvényeként jött létre Fertő-Rábaközi térségben, Kapuváron.

A megyei kereskedelmi és iparkamara képviseletében Szakács Imre kamarai, Fertő-Rábaköz kistérségi elnök mint házigazda és Dinnyés Előd titkár, mint levezető elnök képviselte a megye gazdasági szereplőit. Kapuvár város és a kamara szoros együttműködésének köszönhetően Budai Imre alpolgármester is megtisztelte az eseményt jelenlétével és hozzászólásával.

A jubileumi ünnepen Szép Zoltán a KAVOSZ fejlesztési igazgatója adott részletes és érdekfeszítő tájékoztatást a tíz évről, a hazai kisvállalkozások forráshoz jutási lehetőségeinek fejlődéséről. Mindig van újdonság, mindig keresik és javasolják a vállalkozások számára elérhető feltételek kialakítását. Most a pályázati képesség javítása érdekében az önerő támogatására és a pályázatok előfinanszírozására van szükség. Már hozzáférhetők az ezekre kialakított hitelkonstrukciók. Szép Zoltán kiemelte, hogy nagyra értékelhető a pénzintézetekkel kialakított jó kapcsolat és a partnerség. Elmondta azt is, hogy nemcsak Európai Uniós elismerést nyert már a program, hanem a világ különböző tájairól, többek között Kínából is érdeklődnek iránta. Természetesen a helyi viszonyokhoz, célokhoz igazítva adaptálható eredményesen a program. Az eseményen elismerő oklevelet vehettek a programban részt vevő megyei pénzintézetek és a kártya tulajdonos vállalkozások képviselői is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:00, kedd | Helyi

Jótékonysági futás Kapuváron

A tűzkárt szenvedett család megsegítéséért.

2024. Április 16. 13:40, kedd | Helyi

Felfoghatatlan tragédia, elhunyt a Kossuth Szakiskola igazgatója

Nyugodjék békében!

2024. Április 16. 13:00, kedd | Helyi

Hét és félmilliót csaltak ki egy csornai asszonytól

A csornai rendőrök vizsgálnak egy internetes csaló által elkövetett bűncselekményt.

2024. Április 16. 09:00, kedd | Helyi

A Költészet napjára emlékeznek Páliban

Devecseri Zoltán verseskötetének bemutatása