Városlista
2024. június 23, vasárnap - Zoltán

Hírek

2024. Június 15. 19:00, szombat | Életmód
Forrás: Evergreen

160 hektáros területen nyílt egy új egészségügyi- és wellness-komplexum

160 hektáros területen nyílt egy új egészségügyi- és wellness-komplexum

Világszínvonalú technológiát és szolgáltatásokat kínál az új magyar beruházás.

Ilyen még nem volt itthon.Nem mindennapi holisztikus, egészségközpontú luxusszálloda nyílt meg Kehidakustányban: a húsz szobás, komplett egészségügyiés wellness, valamint sport szolgáltatásokkal felszerelt komplexum világszínvonalú technológiával, képzett orvosokkalés a legmodernebb, valamint a tradicionális keleti terápiákat is alkalmazó kezelésekkel várja az egészségesebbéletre vágyókat. A luxuskörnyezetbe azonban nem csak színvonalas szolgáltatások miatt, de az egészséges és ízletesételek, valamint a feltöltődés miatt isérdemes néhány napot eltölteni.

Páratlan természetiésépítészeti környezet, modern, személyre szabott kezelések, világszínvonalúellátásés terápia– ez jellemzi azt az egyedülálló hazai beruházást, amely fontos mérföldkő lehet a magyarok egészségtudatosságának. A minden igényt kielégítőmodern központban nemcsak orvosi konzultációkra van lehetőség, de személyre szabott kezelési csomagokat és több napos terápiás kúrákat is kaphatunk, amelyek segítik a regenrációt, a jóllétet. Az egyedi, holisztikus egészségfókuszú központ a magas szintű orvosi szakértelemés a képzett SPA terapeuták találkozásának helyszíne, de a feltöltődni vágyóknak is igazi paradicsomi környezetet nyújt a luxusszálloda.

„Az Evergreen Health-ben az országban az elsők között vált elérhetővétöbbek között a Nad+ infúzió, amely Hollywood egyik kedvencöregedésgátló kezelése, de megtalálható nálunk a hidrogénterápiaés azösszes modern technológián alapuló kezelés is. Mindemellett a tradicionális gyógyászatra is nagy hangsúlyt fektetünk, fontos eleme a létesítményünknek a kínai medicínaés a keleti orvoslás is” - fejtette ki Kotsy Zsófia, az Evergreen Health marketing menedzsere.

Egészség, sportés wellness 160 hektáron

Az új központotév elején adták át a 160 hektáros Zala Springs Golf Resort területén, amely ezáltal az első olyan központ Magyarországon, ahol a professzionális egészségügyi-és wellness-szolgáltatások, valamint a sport találkoznak. A helyszínen egy laborvizsgálat után kezdődnek meg a személyre szabott kezelések, a gyönyörű környezetés a modern technológia pedig páratlan testiés lelki feltöltődést garantál az egészség jegyében.

„Hiszünk abban, hogy a személyre szabott tudomány, technológiaés coaching létfontosságú eszközök a rövidés hosszú távú egészségi állapot kezelésébenés javításában. Belgyógyász, kardiológus, bőrgyógyász orvosainkés dietetikusunk segítségével személyre szabott kezelési tervet készítünk,és abban is segítünk, hogy az egészséges étrendet hogyan illeszthetik be a mindennapokba a vendégeink. A testi egészség mellett a lélek egészségére is odafigyelünk, a stresszoldó kezelések, meditációk, traumakezelés mellett aerial-jógával, masszázzsal, wellness-szel töltődhetnek a hozzánk látogatók” - tette hozzá a szakember.

Címkék: egészség, wellness

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 07:49, péntek | Életmód

Elhunyt Donald Sutherland kanadai színész

Elhunyt csütörtökön 88 éves korában Donald Sutherland Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas kanadai színész Miami városában.

2024. Június 20. 16:40, csütörtök | Életmód

A legjobbak közé jutott egy tokaji aszú a ecanter World Wine Awards-on

Bekerült a mindössze ötven Best in Show bor közé a Gizella Pince 6 puttonyos 2019-es tokaji aszúja a világ egyik legtekintélyesebb borversenyeként számon tartott Decanter World Wine Awards (DWWA) idei kiadásán.

2024. Június 20. 08:01, csütörtök | Életmód

ESET: a nagy sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük:

2024. Június 19. 13:12, szerda | Életmód

Csaknem kétezer gyerek halálát okozza naponta világszerte a légszennyezettség

Csaknem kétezer öt év alatti gyerek halálát okozza naponta világszerte a légszennyezettség, amely a kisgyerekekkori halálozás második legnagyobb egészségi kockázati tényezőjévé vált az alultápláltság után