Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2011. November 29. 13:29, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

20 tűzoltóautó tűnt el

20 tűzoltóautó tűnt el

Múzeumnyi veterán tűzoltóautót loptak el Rajkán, egy üzemen kívüli gyártelepről – írta keddi számában a Kisalföld.

A cikk szerint az egykori raklapgyár egyik – lánglovag-relikviákat gyűjtő – tulajdonosa helyezett el 22 kocsit, amelyeknek két kivétellel lába kelt. A helyiek – akik a kétméteres betonkerítés felett csupán néhány jármű tetejét látták – magáról a gyűjteményről vajmi keveset tudnak, így a jelentős értékre elkövetett lopás miatt nyomozó rendőrségnek sem igen tudtak a segítségére lenni.

A feljelentés szerint az ellopott tűzoltóautók többsége Csepel, Tatra és Zil gyártmányú jármű. Emellett a tettesek elvittek utánfutókat, pótkocsikat, tűzoltó-felszereléseket és az üzem berendezéseit – gépsorokat, szerszámokat. A kár meghaladja a tízmillió forintot. A lap megjegyzi, egyelőre azt sem tudni pontosan, hogy mikor történt a lopás, hiszen a telephely tulajdonosa ezt megelőzően hónapokig nem járt a területen.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 28. 12:38, kedd | Kék hírek

Megkéselt egy kisfiát védelmező apát, vádat emeltek ellene a fővárosban

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy többszörösen büntetett 38 éves férfival szemben, aki rátámadt egy 10 éves kisfiúra az utcán, majd a fia védelmére kelő apát egy késsel megszúrta.

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.