Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2015. Április 02. 13:00, csütörtök | PR
Forrás: Kustor Réka, képek: pinterest.com

2015-ös falszín trend

2015-ös falszín trend

Színezd újra! - beltéri falfesték tippek

Tavasszal sokaknál kezdetét veszi a lakásfelújítás. A bútorok mellett a falszínek is erőteljesen hozzájárulnak egy-egy helyiség összképének kialakításához. Minden évben kihirdetik a trendszíneket, melyek mind a divatban, mind pedig a lakberendezésben iránymutatónak ígérkeznek. Tavaly a ragyogó orchidea lila, idén a marsala nyert, de sokan az oliva mellett tették volna le voksukat.

Oliva – a nyugalom színe

A természet színe, ebből adódóan fontos élettani hatásokat társítanak hozzá: vitalizál, nyugtat. Bátran alkalmazható minden helyiségben. A színskála bővelkedik az oliva szürkésebb, vagy a zöldesebb tónusaiban. Óvatosan kell vele bánni, ha az erőteljes árnyalatát választjuk, mivel a kis helyiségekben szűkítő hatása van, így érdemes inkább vele egy-egy falat kiemelni. A natúr fa, wengeszínű bútorokkal harmonizál a legjobban.

Milyen színeket párosíthatunk hozzá?

Marsala – a pezsgés színe

Nevét egy testes borpárlatról kapta. A szakemberek a marsalát a fal, és bútor színeként a nappaliba, étkezőbe javasolják. Amennyiben megfelelő kiegészítőkkel, és kellő arányban alkalmazzuk, igazán elegáns hatást érhetünk el. A burgundi, és a barna között található árnyalatot a fehér, szürke, és bézs, esetleg a mustársárga színekkel kombinálhatjuk.

Milyen színeket párosíthatunk hozzá?

Szürke – a hideg szín

Színtelennek tartják, ugyanakkor a fehér mellett a legjobban kombinálható élénk árnyalatokkal, különböző stílusú berendezésekkel. A lakberendezésben töretlen népszerűségnek örvend, eleganciát hoz a belső terekbe. A berendezések színei a szürke fal előtt érvényesülnek a legjobban. Bútor tekintetében szinte minden jöhet, színes magasfényű, wenge, nyír, tölgy, bükk, juhar, de leginkább a fehér a hozzáillő.

Milyen színeket párosíthatunk hozzá?

Lila - a mértékletesség színe

A hajnali, és az esti ég, a titokzatosság, és a luxus színe. Egyre közkedveltebb, bár sokan óckodnak tőle. A világos árnyalatával derűs hangulatot, a sötétebbel pedig elegáns érzetet érhetünk el. Nagyon jól kombinálható a fehér bútorokkal, de a megfelelő kiegészítők kiválasztását követően a sötét, wenge színű berendezésekkel is.

Milyen színeket párosíthatunk hozzá?

Kék – a tenger színe

Sokaknak a kedvenc színe. Serkentő hatással van az elmére, tiszta gondolkodásra sarkall. Nem csak díszítő elemként szolgálhat, remekül mutat a falon is, főleg a csíkos változata. A tenger színeként tengernyi árnyalata van. Nem kell minden esetben az erőteljes kontrasztra koncentrálni, igenis jól mutat a világoskék falszín a púder színű bútorokkal, mint azt a lenti példa is bizonyítja.

Milyen színeket párosíthatunk hozzá?

Reméljük, hogy hasznos ötletet adtunk, és amennyiben megvalósításra is került, szívesen várjuk a képeket a foto@inforabakoz.hu címre. A kapott fotókat a későbbiekben közöljük a folyamatosan bővülő képgalériánkban.

Csak egy kattintás!

A cikkhez kapcsolódó vállalkozások hirdetésiere kattintva akár további információhoz is lehet jutni az általuk kínált termékekről, szolgáltatásokról.

Címkék: festés, marsala, oliva, szín, trend

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 17:07, kedd | PR

Költséghatékonyabbak és energiatakarékosabbak az elektromos buszok, mint a dízelek

Nemzetközi tesztprogram vizsgáztatja a magyar fejlesztésű elektromos Ikarus buszt.

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.

2021. November 28. 17:49, vasárnap | PR

Országos webáruházat indított a csornai vadászbolt

Emellett az Arany János utca 8-as szám alatt található üzlet továbbra is várja a vásárlóit.

2021. November 25. 12:31, csütörtök | PR

Milyen cipőt válasszak, ami egyszerre stílusos és kényelmes?

A kettő nem zárja ki egymást.