Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Január 19. 20:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját/ellemagazin.hu/pinterest

2017-es divat: mi jön és mi megy?

2017-es divat: mi jön és mi megy?

5 trend, ami divatba jön 2017-ben, és 5, amitől elbúcsúzhatunk.

Minden évben látunk új divattrendeket és olyanokat, amiknek végképp leáldozik. 2017-ben így változik majd az öltözködésünk. Ezek a legfontosabb darabok, sziluettek, anyagok, amiket világszerte hordani fognak a divat kedvelők, és ezek lesznek azok, amiket már ciki lesz felveni. Van, amit sajnálunk majd és van amit egy kicsit sem bánunk! És lesz olyan, amit kifejezetten szívesen hozunk be a ruhatárunkba.

Ami jön:

Csíkok
„A csíkok éppolyan alapvetőek lesznek, mint korábban a sima fehér póló” – mondja Roopal Patel, a Saks Fifth Avenue divatigazgatója. „A trend már két-három szezon óta tart, és még jobban előretör”.

Feltűnő tornacipők
A tornacipő elképesztően népszerű lesz” – mondja Gennie Yi. „Sokoldalúságuk miatt sosem lehet megunni őket. Glitter, leopárdminta, szatén részletek jelennek meg rajtuk, amivel keresetlenül is hozzátesznek az outfitünkhöz.


Művészi alkotások a ruhákon
„Már 2016-ban is láthattuk a művészetek által inspirált mintákat a ruhákon” – mondja Kate Foley, a Vestiaire Collective divatigazgatója. „Számos márkát - például a Roksanda, Céline, J. W. Anderson, Proenza Schouler, Marni, Valentino – egy-egy konkrét művész munkája inspirált. A festményszerű printek, minták, és az erős művészeti utalások 2017-ben is velünk maradnak.”


Sportos elegancia
„A figyelem a könnyed elegancia felé fordul 2017 tavaszán” – mondja Brooke Jaffe, a Bloomingdale’s ready-to-wear divatigazgatója. „Továbbra is fontosak lesznek a sportok által ihletett darabok.”

Éljen a papucs!
„Ami nagyon erősen megmutatkozik 2017-ben cipő fronton, az a papucs előretörése” – mondja Sean Kirschenbaum, a The Shoebox társtulajdonosa. „Lapos, törpesarkú, szalmatalpú- és sneakerpapucsok, bársonyból, szaténból, vászonból, mintákkal és részletgazdag hímzéssel – már 2016-ban is láttunk belőlük, de 2017-ben még nagyobbat ütnek!”


Ami megy:

Fűzők
2016-ban eljött a fűzők nagy pillanata, de mivel a sajtóban nagyon erős volt a jelenlétük, nem vagyok biztos benne, hogy a designerek továbbra is foglalkoznak velük” – mondja Kate Foley.

Skinny farmerek
A farmerok piacán hatalmas változás áll be: a sztreccs anyagú szoros farmerek évekig uralták a terepet, de ennek vége: a vintage, bővebb sziluettek visszatérnek.


Romantika
2016 cuki romantikáját a frissebb grafikus interpretációk váltják fel. A finom alsónemű-szerű megjelenés után jönnek az erőt sugárzó részletek, a romantikus és fényűző bársonyok most modernizált, laza viseletként újulnak meg.


Magas sarkak
A tízcentis vagy annál magasabb cipősarkak eltűnőfélben vannak! „A nőket manapság jobban érdekli a kényelem és a gyakorlatiasság. Szívesebben fektetnek be olyan cipőbe, ami egyszerre stílusos és elég kényelmes is ahhoz, hogy gyalogolni meg tömegközlekedni lehessen benne” – mondja Kirschenbaum. Ezért is olyan nagy a kereslet a tornacipőkre és az alacsony, tömör sarkú cipőkre.


Az egyszerű fehér tornacipők
„Úgy tűnik, a sima, klasszikus tornacipők már nem lesznek elég érdekesek”- mondja Patel. „Most majd a díszített, akár emojikkal és logókkal ékesített darabokat fogjuk hordani!”

Az eredeti cikk itt olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?