Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Július 20. 21:00, szerda | PR
Forrás: 24/7

3 hasznos tipp a nyeremények maximalizálásához a netes kaszinók felületén

3 hasznos tipp a nyeremények maximalizálásához a netes kaszinók felületén

Manapság egyre több szerencsejátékos dönt úgy, hogy egy hagyományos kaszinó helyett egy online kaszinó felületén próbál szerencsét.

Az internetes kaszinóknak számos előnye van, a legtöbben azonban minden bizonnyal azért választják a szerencsejátéknak ezt a formáját, mert így otthonuk kényelméből, akár pizsamában is megnyithatják kedvenc nyerőgépeiket, nem kell ehhez rosszabb esetben több száz kilométert utazniuk. Természetesen minden játékosnak az a célja, hogy a lehető legnagyobb nyereménnyel távozzon az oldalról. Noha nincs tökéletes nyerő stratégia, amely minden esetben alkalmazható, van néhány jótanács, amelyet ha megfogadsz, nagyobb eséllyel maradhat pluszban az egyenleged. Íme 3 tipp a nyeremények maximalizálásához, ha kipróbálnád a kaszinó online változatát!

  1. Válassz magas RTP-jű, alacsony volatilitású slotokat!

A nyerőgépek manapság az online kaszinók legnépszerűbb kategóriájának számítanak. Működésük szinte teljesen megegyezik a hagyományos kaszinókból ismert játékokéval, azzal a különbséggel, hogy a netes slotoknak a legtöbb weboldalon feltüntetik az RTP-értékét is. Az RTP-érték, más néven megtérülési arány azt jelzi, hogy az adott játékkal a játékosok átlagosan a megtett tét hány százalékát nyerik vissza. Érdemes olyan gépet választani, ahol ez az érték legalább 96%-os, ez ugyanis tökéletesen megfelel az iparági sztenderdnek. Az RTP mellett érdemes egy pillantást vetni a volatilitásra is: ez azt jelöli, hogy a játékkal milyen gyakran, mekkora nyereményekre számíthatunk. A kezdő játékosoknak érdemes alacsony volatilitású játékokkal játszani. Ha a bőség zavarával küzdesz, az alábbi táblázatban összegyűjtöttük neked a legmagasabb RTP-t kínáló slotokat, így te is könnyebben kiválaszthatod azt a nyerőgépet, amivel a legnagyobb esélyed van nyerni.

Játék

Szolgáltató

RTP

Book of 99

Relax Gaming

99%

1429 Uncharted Seas

Thunderkick

98,6%

Marching Legions

Relax Gaming

98,12%

Blood Suckers

NetEnt

98%

Jokerizer

Yggdrasil Gaming

98%

  1. Váltsd be a bónuszokat!

Egy kaszinós bónusz remek módja lehet annak, hogy az online kaszinók megjutalmazzák a játékosokat a hűségükért, vagy éppen így próbálják meg ösztönözni az új játékosokat, hogy regisztráljanak a platformon. Ma már egyetlen kaszinó promóciós kínálatából sem hiányozhat az új felhasználóknak szóló üdvözlő bónusz. Ha csak most kezded el kaszinós kalandjaidat, egy ilyen ajánlatot mindenképp válts be, ugyanis gyakran 100, vagy akár 200%-kal növelheted meg első befizetésed értékét, és sok esetben ingyenes pörgetéseket is kapsz. Ha már regisztráltál valamelyik online kaszinó felületén, akkor is érdemes lehet időnként rápillantani a bónuszkínálatra, ugyanis a platformok gyakran frissítik azt. Ennek köszönhetően a meglévő felhasználók is beválthatnak különböző feltöltési bónuszokat, így maximalizálva nyereményeiket.

  1. Vegyél részt versenyeken és a VIP-hűségprogramban!

A legjobb online kaszinók nemcsak bónuszokkal, de különböző versenyekkel és VIP-programokkal is készülnek a hűséges felhasználóknak. Néhány felhasználó nem is tud róla, hogy néhány kattintással jelentkezhetne az időszakos versenyekre, melyek keretében különböző jutalmakat szerezhetne. És a legjobb az egészben, hogy ehhez általában csak játszani kell a megadott nyerőgépek valamelyikével. Ugye, milyen egyszerű? A versenyek mellett számos online kaszinó VIP-programot is kialakított a felhasználóknak. Bár a különböző kaszinók hűségprogramjai jelentősen eltérhetnek egymástól, általában pontokat kell gyűjtögetni, hogy feljebb léphessünk a ranglétrán és értékes jutalmakból, például ingyenes pörgetésekből és bónuszokból részesüljünk. Ha még nem jelentkeztél egy versenyre sem, érdemes átnézni a kedvenc kaszinód weboldalát, hátha ők is készültek ilyennel.

Összegzés

Az online kaszinók felületén mindenki más és más stratégiát alkalmaz, ám nincs tökéletes recept a sikerre. Ha lenne, ez már kitudódott volna, és az online kaszinóknak rég nem érné meg fenntartani a weboldalukat. Ám ha megfogadod a fent említett tippeket, nagyobb valószínűséggel fogsz nagy nyereményekkel távozni a netes kaszinókból. Egy magas RTP-jű, alacsony volatilitású slot tökéletes választás lesz, ha kezdő vagy. Emellett ne feledkezz meg a bónuszok beváltásáról, és nézz utána, hogy az általad használt kaszinóban elérhetőek-e versenyek vagy egyéb hűségprogramok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?