Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 26. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

60 évesen megnősült Robin Williams

60 évesen megnősült Robin Williams

Robin Williams október 23.-án igen mondott kedvesének, akit két éve, röviddel azelőtt ismert meg, hogy egy komoly szívműtéten esett át.

Az Oscar-díjas színész Napa Valley egyik legfényűzőbb szállodájában vette el a múlt vasárnap Susan Schneider grafikus tervezőt. Ugyan Williams csak az esküvő után akarta bejelenteni, hogy megnősült, de 22 éves lánya, Zelda az egyik közösségi portálon mégiscsak elfecsegte, hogy vasárnap reggel hová készül. Ezt írta az üzenőfalára: "Kezdődjék az őrült lakodalom".

Bár Williams a második válása után megfogadta három gyerekének, hogy soha többé nem nősül meg, de úgy gondolta, Susannak csak ezzel tudja kimutatni, mit érez iránta. Igaz, színész nyilatkozatából azt tűnik ki, mintha nem venné komolyan a harmadik házasságát: "Ha már kiszivárgott, köszönjük a gratulációkat. Igazából én nem is akartam ezt az egészet - tréfált. - Egyszer csak ott álltam az öltönyömben, és ráébredtem, hogy már megint valakit feleségül veszek."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.