Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2016. Március 15. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Tört-zúzott a dénesfai nő, mert nem vihette magával az alkoholt

Tört-zúzott a dénesfai nő, mert nem vihette magával az alkoholt

A Kapuvári Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 28 éves soproni férfi és egy vele egykorú dénesfai nő ellen.

Bejelentés érkezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletére 2016. március 13-án 20 óra 35 perckor arról, hogy egy ciráki vendéglőben két személy üvegeket és poharakat tört össze és a vendégekkel kötekedik. A helyszínre érkező rendőröknek a szórakozóhely felszolgálója elmondta, hogy egy férfi és egy nő tért be hozzájuk az esti órákban, mivel szeszesitalokat akartak vásárolni. Amikor a pultos közölte, hogy nem tud részükre a kimért italból elvitelre adni, a nő agresszív lett, szidalmazta a vendégeket és az alkalmazottat, majd törni-zúzni kezdett. Miután a két kötekedő személy elhagyta a vendéglőt az ismeretlen férfi még egyszer visszatért, ököllel beütötte a bejárati ajtó üvegét és a kapu betonból készült fedőlapját is leverte. Ezután a garázdák másik három személy társaságában autóba ültek és Dénesfa irányába elhajtottak.

A rendőrök az adatgyűjtés és tanúkutatást követően 2016. március 14-én a hajnali órákban elfogták és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították K. J. 28 éves soproni és H. B. A. 28 éves dénesfai lakosokat, ahol mindkét személyt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 16:00, hétfő | Helyi

Égő autók, villámcsapástól kigyulladt ház, balesetek adtak munkát a tűzoltóknak

A 26. héten történt

2022. Július 04. 13:00, hétfő | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2022. Július 04. 09:00, hétfő | Helyi

Véradások a Rábaközben

Egyetlen véradással három beteg emberen segíthet.

2022. Július 03. 09:44, vasárnap | Helyi

Ivóvízhálózat karbantartást végeznek Kónyban és Enesén

Csökkenhet a nyomás. elszíneződhet a víz átmeneti idóre.