Városlista
2021. július 28, szerda - Szabolcs

Hírek

2021. Július 17. 13:55, szombat | PR
Forrás: (x)

A Belfry Csoport titka

A Belfry Csoport titka

A BELFRY Csoport titka – így válhat egy cég a régió leginnovatívabb építőipari vállalatává

A BELFRY a közép- és kelet-európai térség egyik legdinamikusabban fejlődő építőipari cégcsoportja. De vajon mi lehet a sikerük kulcsa?

Az utóbbi évek az összes gazdasági ágazatban a digitalizáció térhódításáról, a fenntartható megoldások előtérbe kerüléséről szólt. Az építőipar azonban csak lassan, a legtöbb szektortól alaposan lemaradva indult el a korszerűsítések útján. Az előgyártás és kivitelezés területén például alig távolodtak el a 20. századi gyakorlatuktól.

A fejlesztésekben való megtorpanás legfőbb oka az építőipar sokrétűsége, illetve hogy számos piaci szereplő még mindig elzárkózik a korszerűsítések elől.

Időszerű ismeretek és megoldások, illetve naprakész tudás és technológia nélkül azonban nincs eredményes piaci részvétel.

A BELFRY Csoport épp ezért helyez kiemelt figyelmet a folyamatos megújulásra, a trendekkel való lépéstartásra.

Fenntartható megoldások az építőipar megreformálásáért

Az éghajlatváltozás enyhítésében döntő szerep hárulhat az építőiparra, ugyanis a legnagyobb ökológiai lábnyommal rendelkező iparágak közé tartozik. Épp ezért elengedhetetlen, hogy környezetbarát technikák és anyagok használatára álljunk át.

A zöld épületek és megoldások bár egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, az építkezések többsége még mindig óriási megterhelést jelent a környezetünk számára, hiszen ezek jóval egyszerűbb és olcsóbb megoldást kínálnak.

A BELFRY Csoport viszont modern technológiákkal dolgozik azért, hogy a környezetünket a lehető leginkább megkímélje a károsanyag-kibocsátás jelentette veszélyektől. A társaság korszerű megoldásokkal és szolgáltatásokkal, a fenntarthatóság szem előtt tartása mellett tevékenykedik.

A vállalatcsoport meggyőződése, hogy a jövő építőiparában a fenntartható szemlélet a versenyképesség nélkülözhetetlen elemévé válik majd.

Digitális rendszerek a hatékonyság radikális növeléséért

A digitalizáció a tervezés mellett, a raktározás, a szállítás és a minőség-ellenőrzés területén is egyre megszokottabbnak számít. Azonban az építőiparban ennek mértéke még mindig jócskán alulmúlja a többi szektorban alkalmazottakat.

A BELFRY egyik legnagyobb erőssége a digitalizált folyamatokra építő és kiemelkedően hatékony kivitelezésben rejlik, amelyekkel olyan erőforrás- és költségkímélő megoldások érhetők el, amelyek mind a megbízók, mind a bolygónk érdekeit szolgálják.

A virtuális térben zajló folyamatoptimalizálás célravezetőbb tervezést, precízebb ütemezést, egyértelmű kommunikációt, számottevően kevesebb hibalehetőséget és kockázatot jelent.

A vállalatcsoport üzleti tevékenységének súlypontja az összetett informatikai rendszerekkel összefüggő mérnöki tevékenység. Ehhez magas szintű digitalizáció kapcsolódik az út-, vasút- és magasépítési ágazat kommunikációs és forgalomirányítási technológiája területén.

Átfogó és változatos szolgáltatási paletta a teljes körű kiszolgálásért

A komplex megoldások és a sokrétű szolgáltatási kör szintén hozzájárul a versenyképesség növeléséhez.

A BELFRY társaság otthonosan mozog a digitális kommunikációs rendszerek alkalmazásában, az infrastruktúra bővítésében, a magasépítésben, az aszfalt- és betongyártásban, a létesítménygazdálkodásban, valamint az ingatlan-, gép- és járműpark-menedzsmentben. Építőipari szolgáltatásokat nyújt különös tekintettel a forgalomtechnikára, útépítésre, vasúti pályaépítésre vagy villamosvasúti rendszerek bővítésére. A magasépítés során az építkezés helyszínén vállalja a nagy- és kisfeszültségű rendszerek kivitelezését is, az ehhez kapcsolódó munkálatokkal. Továbbá a társaság másik lényeges üzleti területe a nyersanyagok és félkész termékek előállítása és forgalmazása, homok- és kavicsbányászati ​területek, beton- és aszfaltkeverő üzemek működtetése.

A BELFRY fejlődésében azonban még nincs megállás! A társaság tevékenységi köre nemrég bővült az ÚT-ŐR Kft. – Magyarország egyik legnagyobb múlttal rendelkező és legjelentősebb forgalomtechnikai vállalkozásának – eddigi portfóliójával.

A BELFRY Csoport sikerének titka tehát a szüntelen fejlődésben, a trendek folyamatos követésében rejlik. A társaság a már jól bevált innovációs irányt és tempót követve törekszik arra, hogy továbbra is megőrizze pozícióját, sőt csak tovább fejlődjön.


Kiadó: online marketing ügynökség

Címkék: belfrey csoport, belfry

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 23. 16:41, péntek | PR

A legnagyobb magyar esélyesek Tokióban

Az olimpiákon megvannak tipikusan azok a sportágak, ahol a magyaroknak jó esélyük van a végső győzelemre.

2021. Július 22. 09:35, csütörtök | PR

Az online kaszinók népszerűsége

Az online kaszinók népszerűsége a századforduló óta egyre csak növekszik, és már emberek milliói regisztráltak a különféle online kaszinóoldalak üzemeltetőinél kedvenc játékaikra.

2021. Július 16. 10:22, péntek | PR

Műfenyőből gyönyörű karácsonyfát - díszítési praktikák

Azt már megszoktuk, hogy karácsonyfadíszeink nagy részét minden évben a szekrényből, vagy a garázs eldugott polcairól vesszük elő, kicsit átválogatjuk és újra felhasználjuk.

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.