Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Augusztus 21. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Szövetség Csornáért

A döntés mindig a választó kezében van

A döntés mindig a választó kezében van

Bemutatkoznak a Szövetség Csornáért képviselőjelöltjei.

Véber József 59 éves csornai, elkötelezett demokrata vagyok.

Itt születtem, és nőttem fel. Első munkahelyem a Mofém volt, majd a rendőrségnél dolgoztam. A munka mellett technikusi végzettséget és később művelődésszervezői diplomát, majd rendőrtiszti és kriminalisztikai szak diplomát szereztem.

A BM nyugállományba vonulás után pénzügyi tanácsadóként, majd a vagyon védelem területén helyezkedtem el. Családom is a Rábaközben él.

Ismerem Csornát, a helyieket, ismerem a város múltját, jelenét, és hiszem, hogy mint csornai, tudok tenni a város jövőjéért is. 2014-től a DK aktív tagjaként dolgozom azért, hogy a csornaiak is felismerjék, nem alávetettjei a hatalomnak, a döntés mindig a választó kezében van. Hiszek abban, hogy átgondolt, következetes fejlesztésekkel Csorna a vállalkozóknak és a munkavállalóknak, közalkalmazottaknak, gyermekeknek és időseknek is egyaránt félelem mentesen élhető, virágzó város lesz.

Jelölttársaimmal egyetértésben ezért akarunk dolgozni. Adjuk vissza a várost a lakóinak, az esélyt a fiataloknak, a kiszámítható létbiztonságot, európai életet az itt élőknek! Európa Csornán mi mindannyian vagyunk!

Csorna fejlődése, lehetőségei, elakadtak, a Fidesz által kínált út csapdává vált a csornaiak és a rábaköziek számára. Csorna város az elmúlt időszakban elmulasztotta azt a lehetőséget, hogy a korábbi kistérségi vezető szerepét megőrizze, és lakóinak megfelelő életkörülményeket, a környéken lakóknak jól ellátott járási székhely, központ legyen.

A térség fiataljainak elvándorlása, Csorna gazdasági pangása összefügg. Ezen mindenképpen változtatnunk kell.

Véber József a Szövetség Csornáért ellenzéki összefogás képviselőjelöltje a 2. számú egyéni választókerületben.
A választókerület: Batthyány Lajos utca, Csaba vezér utca, Erdélyi utca, Felsőszeri lakótelep, Jókai Mór utca, Kazinczy Ferenc utca, Kinizsi Pál utca, Kisfaludy Károly utca, Kismartoni utca, Kodály Zoltán utca, Radnóti Miklós utca, Szabadság utca, Szatmári utca, Táncsics Mihály út, Vadász utca, Várnai utca, Zrínyi Miklós utca

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 13:00, szombat | Helyi

Sárkány Maraton a Szigetközi Állatvédő Liga támogatására

Időpontváltozás! Részletek a cikk végén!

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?