Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Augusztus 12. 13:00, kedd | PR
Forrás: saját forrás

A folyamatos fejlesztések viszik előbbre a vállalkozást

A folyamatos fejlesztések viszik előbbre a vállalkozást

A csornai Medfour Kft. új szolgáltatásokkal és termékekkel bővítette tevékenységét, ennek kapcsán beszélgettünk Herédi Gáborral a cég ügyvezetőjével.

Az eddig is széles palettát átfogó tevékenységi körök mellett most újabb fejlesztésbe fogtatok. Melyek ezek? 

- Vállalkozásunk eddig csavar- és dugattyús kompresszorok forgalmazásával, vákuum technikával, szűréstechnikával, légtartályokkal, csőrendszerekkel, komplett rendszerek kiépítésével, azok szervizelésével és javításával foglalkozott. Teljes körű szolgáltatást és termékpalettát kínálunk otthoni feladatokra, kisvállalkozások igényeire és nagyvállalati környezetbe.
Meghibásodás esetén szakszervizünk azonnal megkezdi a hiba elhárítását.
Újabb beruházásunk egy csőroppantó készülék megvásárlása volt, mellyel hidraulika tömlők helyben történő gyártását végezzük, raktárról azonnal. Akár meg is várható. Számos méretű hidraulikus tömlő és sokféle szerelvény található nálunk, gyakorlatilag minden igényt ki tudunk elégíteni.

Kik használnak hidraulikus tömlőt, kikre számítotok vevőként? 

- Hidraulikus tömlők vannak a mezőgazdasági gépekben, nehézgépekben, földmunka gépekben, teherautókban, bármilyen emelő berendezésben, tehát ebből a körből várjuk a vevőinket.
Egy hidraulikus tömlő elöregedés, anyagfáradás vagy akár anyaghiba miatt is tönkre mehet. Ilyenkor leáll a gép, leáll a munka, akár egész napok is kieshetnek. Mi szinte azonnal tudjuk pótolni a tönkre ment tömlőt, raktári készletünkből helyben méretre készítjük, megfelelő fegyverzettel látjuk el, és már lehet is visszaszerelni a helyére. Ha olyan igény jelentkezik, amit helyben nem tudunk megoldani, akkor max. 24 órán belül partnereink bevonásával készítjük el az új tömlőt.

Néhány hete kezdtétek meg a Gulf olajok és kenőanyagok forgalmazását. Miért épp ezt a márkát választottátok? 

- A Gulf Oil International (GOI) fejlesztéseinél a világ vezető technológusait alkalmazza, a társaság elkötelezett a legkiválóbb minőségű kenőanyagok gyártására és forgalmazására. A Gulf folyamatosan részt vesz a globális motorsport versenysorozatokban, melyek során a Gulf termékek maximális tesztelésre kerülnek.A versenysportban folytatott fejlesztések vezettek ahhoz, hogy a kenőanyagok különböző működési körülmények között is megfelelnek a fejlett teljesítmény elvárásoknak. A termékek rendelkeznek a világ vezető autóipari gyártóinak eredeti (OEM) jóváhagyásával és hozzájárulásával - tehát igazán kiváló minőségű terméket kínálunk vevőinknek nemcsak személyautóhoz, hanem motorkerékpárhoz, mezőgazdasági és nehéz géphez is. A kiváló minőség mellé kedvező ár párosul, így méltán népszerűek a Gulf termékek.

Van most valamilyen akciótok? 

- Igen, a múlt hét végén kerültek ki szórólapjaink, melyen egy törzsvásárlói kedvezmény található, ami a vásárlásoknál 8-12% kedvezményt jelent, szinte minden termékünk esetében.

Mit tegyen az, aki nem találkozott a szórólapotokkal? 

- Jöjjön be hozzánk, az üzletben beszerezhető a törzsvásárlói lap. Csornán a Thököly u. 40. sz alatt várjuk az érdeklődőket.

Köszönjük!

MedFour Kft. 9300 Csorna, Thököly u. 40.
Tel.: 96/593-345web: www.medfour.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák