Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 05. 07:19, csütörtök | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

A Győr a végén robbantott a Pécs ellen

A Győr a végén robbantott a Pécs ellen

A női kosárlabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén a Győr hazai pályán 82–74-re győzött a Pécs ellen, amely a záró negyed előtt még négy ponttal vezetett.

Csak kedden dőlt el, hogy a Pécs pályára léphet az elődöntőben, miután a baranyai csapat rendezte a korábbi játékosával, Somogyi Andreával szemben fennálló tartozását. A Vasason a győriek vélhetően gond nélkül túljutottak volna, a Pécs azonban a várakozásoknak megfelelően jóval nagyobb falatnak bizonyult számukra.

Rendkívül kiegyenlített mérkőzést játszottak a felek, egyik sem tudott elhúzni a másiktól. A kiélezett végjáték így szinte garantálható volt, az igazán nagy izgalmak azonban a végén elmaradtak.

A záró negyedet a vendégek kezdhették négypontos előnnyel, és még a 37. percben is vezettek 71–70-re. Ekkor viszont megtorpantak, a Győr ezt kihasználva egy 8–0-s sorozattal fordított. A legeredményesebb vendégjátékos, Raksányi Krisztina egy hárompontossal még visszahozta a pécsi reményeket, ám ezután már csak győri kosarak születtek (büntetőkből), így a kisalföldiek kerültek egy lépésre a finálétól.

A második találkozót húsvétvasárnap Pécsen játsszák a csapatok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.