Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Április 27. 16:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

A héten a grillezésé a főszerep a szupermarketekben

A héten a grillezésé a főszerep a szupermarketekben

Nézzük mit kínálnak a boltok az újabb akciós héten!

A Pennyben most 49%-kal olcsóbban vehet almát és vöröshagymát, 42%-kal olcsóbban csemege szőlőt, 40%-kal olcsóbb a padlizsán, a karalábé és a sörretek, 23%-kal olcsóbb a banán.

Ha grillezne a hosszú hétvégén, akkor most olcsóbb a grill sajt 27%-kal, a grill kolbászok 17-26%-kal, a salátakeverék 30%-kal.
Vásárolhat a kerti sütéshez-főzéshez bogrács állványt, bográcsot, flekken sütőt, fedőt, öntöttvas grill tárcsát, gázzsámolyt, faszenet és műanyag parti kellékeket.
A felvágottak közül most olcsóbb a Gyulai májas és a Dárdás vastagkolbász 20%-kal, a szeletelt, csomagolt szalámik közül a dán szalámi 16%-kal, a Karát kolbász 25%-kal, a csirkemellsonka 225-kal, a pecsenye sonka 13%-kal, a falusi sonka 30%-kal, a kockázott bacon 12%-kal.
15-16%-kal kedvezőbb áron juthat hozzá a 250 g-os Karaván és a Paloma vákuumzáras őrölt kávéhoz.
A Sissy tehéntúró 33%-kal, a kefír pedig 40%-kal olcsóbb a héten.

A Sparban is vásárolhat már grillezéshez való termékeket: Regnum grillkolbászt, salátakeveréket, fűszeres sertéscsászárt a kiszolgálópultban, csevapcsicsit, magyaros sertés tarját vödörben, pikáns sertésoldalast, sajtos és vegyes grillkolbászt csomagolva és a kiszolgáló pultban is. Kínálnak még salátaöntet port, grill szószokat, mustárt, nyársat, alu grilltálcát, ásványvizet.
A héten minden Cappy termék 20%-kal olcsóbb, a Paloma őrölt kávé 25%-kal, egyes felvágottak pedig 23-30%-kal is kedvezőbb áron kaphatók. A tejtermékek között a 20%-os magyar tejföl 31%-kal, a Nádudvari túró 27%-kal olcsóbb.
A fagyasztót is érdemes most feltölteni a Sparból: a Ristorante pizza, a hasábbrugonya, a Spar jégkrém 28%-kal olcsóbb.
25-30%-kal olcsóbbak az Axe deók és tusfürdők, az Elmex és Colgate termékek, a Palmolive tusfürdők és folyékony szappanok, a Pantene hajápolási termékek, a Blend-a-med termékek, a Naturella tisztasági betétek, a Nivea deo, stift és roll-on, a Listerin szájvíz és egyes Gilette termékek.
A Lenor öblítő koncentrátumok 30%-kal, a Persil mosószerek 40%-kal olcsóbbak ezen a hétvégén.


A Tesco-ban is grillezés a hét sztárja: többféle grillkolbász, grill sajtok, csevapcsicsa, ízesített csirkecomb- és csirkemell, szendvicskenyér, hot-dog kifli szerepel a kínálatban.

Nagyobb kedvezménnyel az alábbi termékek vásárolhatók most: a Szigeti sonka a csemege pultból 20%-kal olcsóbb, a Pick téliszalámi és Rákóczi szeletelt szalámi 18%-kal, a Pick snack 15%-kal. Az Univer ketchup 30%-kal, a Pickwick teák szintén 30%-kal, a Cappy termékek 20%-kal, a Theodora ízesített ásványvíz 25%-kal, a dobozos papírzsebkendő 20%-kal, az Ambi Pur és Airwick légfrissítők 25%-kal, az Ariel mosoókapszula 30%-kal, a Bonux és a Viola mosószerek 21%-kal, az Elmex fogkrémek 20%-kal, egyes Nivea termékek 25-30%-kal, Palmolive tusfürdők 31%-kal kedvezőbb áron kaphatók.


A Lidl-ben is kínálnak a grillezéshez izgalmas termékeket, pl. hűtött Pleskavice darált húsos tallért, grillkolbászokat, de itt az akciós héten inkább a spanyol konyháé a főszerep. Kínálnak töbféle szeletelt sonkát, kolbászokat, tengergyümölcse salátát, fűszerezett szardellafilét, articsókát, olívaolajat és olívabogyót, érlelt spanyol sajtot és spanyol borokat.
Nagyobb kedvezményeket az alábbi termékeknél találunk: szeletelt Ementáli sajt -33%, Milbona gyümölcsjoghurt -21%, Pilos túródesszer -30%, Pilos natúr joghurt -29%, Persil mosógél -33%, Pick téliszalámi -24%, Vitafit friss narancslé -20%, friss darált pulykahús - 17%.
A nonfood soron egy sor szerszámot és különböző barkács gépeket vásárolhatnak, valamint férfi munkásnadrágot, pólót és alsóneműt. A hölgyek ruhát, topot, overált, felsőt, streccsnadrágot, pizsamát, nyári ruhát, pólókat, nadrágokat, szoknyákat vásárolhatnak. Sok nyári gyerekruha is kapható lesz keddtől.

Május elsején, hétfőn minden szupermarket zárva lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:00, péntek | Helyi

A Castrum 9 versenyzője 7 érmet hozott haza a Diákolimpiáról

56 klub 612 versenyzője küzdött.

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon