Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2011. Október 23. 07:29, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

A játszótéren támadtak a fiatalok

A játszótéren támadtak a fiatalok

Gázspray-vel támadott meg egy embert két fiatal egy kecskeméti játszótéren. Az áldozat ellenállt, a rablók elmenekültek.

Pénteken este történt a támadás a megyeszékhely Izsáki útja és az Olimpia utca kereszteződésében található játszótéren. A támadók, két 18 év körüli fiatalember, gázspray-vel fújták le kiszemelt áldozatukat. A támadók egyike elvette a megtámadott ember szemüvegét, de azt – a kialakult dulakodás során – sikerült visszaszereznie az áldozatnak. A támadók elmenekültek; a rendőrség keresi őket. Az ügyben rablás miatt folyik az eljárás. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 09:12, csütörtök | Kék hírek

Késsel támadt egy nő, saját alvó gyermekére

Emberölés kísérletével vádolnak egy nőt, aki késsel támadt alvó gyermekére.

2023. Június 07. 13:11, szerda | Kék hírek

Spanyolországban fogtak el egy győri drogtermesztőt

A 39 éves Ü. Péter ellen hazai, európai és nemzetközi elfogatóparancs is érvényben volt. A győri nyomozók keresték egy náluk folyamatban lévő büntetőeljárásban.

2023. Május 24. 09:49, szerda | Kék hírek

Két millió forintért rendelt Elf Bart a NAV

A NAV Győr-Moson-Sopron vármegyei adóellenőrei az egyik népszerű közösségi oldalon látták egy árus hirdetését, akinél nagy tételben lehetett Elf Bart vásárolni.

2023. Május 22. 10:50, hétfő | Kék hírek

Komplett fegyverarzenált találtak egy albán férfinál Röszkén

17 gépkarabélyt, kettő géppisztolyt, kettő pisztolyt, valamint tölténytárakat és lőszereket találtak egy albán férfinál a röszkei határátkelőhelyen - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.