Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Június 29. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: saját forrás

A körforgalom lezárása miatt éjjel terelőutakon halad a forgalom Csornán

A körforgalom lezárása miatt éjjel terelőutakon halad a forgalom Csornán

Figyelem, az Útinform által megadott terelőút nem működik!

A 85-ös-86-os főutak városközponti közös szakaszán már két hónapja terelésekkel is járó felújítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Nyugatról keleti irányban az utolsó szakaszon folyik a munka. A Hunyadi Gimnázium melletti körforgalom már teljesen felszabadult, minden irányban járható, és ma már ugyanez igaz az Erzsébet királyné utca Soproni út kereszteződésére is.

A Premontrei Apátság előtt a Szent István tér felől a Soproni úti kereszteződés is járható már két irányban. A Szent István tér szervizútja (Palota sor) és a Mártírok tere (Áruház) Soproni út keresztetődés még mindig zárva, ott a Pannon-Víz Zrt csatorna felújítást végez. A Mártírok teréről a főútra tehát még mindig nem lehet felhajtani.

A főút felújításának utolsó szakasza a keleti körforgalom a Hantech előtt. Ennek lezárása miatt terelőutakon kell közlekedni Csornán. Ottjártunkkor azt tapasztaltuk, hogy már felmarták az aszfaltot a körforgalomban. Amikor ott munka folyik, akkor terelőútra kényszerülnek a közlekedők, de amikor nem dolgoznak, használható a körforgalom. A kivitelezők azt ígérték, hogy nappal használható lesz a körforgalom, a lezárással és tereléssel járó munkákat éjszaka végzik, így talán kevéssé terheli és rongálja a város alsóbbrendű útjait a terelőút nyomvonalán. A tervek szerint szerda és csütörtök éjjel elvégzik az aszfaltozást.

Arra mindenképpen figyelniük kell a gépjármű vezetőknek, hogy az Útinform által megadott terelőút nem jó. Arra nem lehet kikerülni a lezárt körforgalmat. A jó terelőút megfelelően ki van táblázva, figyeljék a táblákat, és vezessenek óvatosan! Talán már nem tart sokáig!

Képeink ízelítőt adnak a mai helyzetről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.