Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2020. Július 23. 21:56, csütörtök | PR
Forrás: 24/7

A legfontosabb tudnivalók a toló- és harmonikaajtókról

A legfontosabb tudnivalók a toló- és harmonikaajtókról

A saját otthonát mindenki igyekszik úgy kialakítani és berendezni, hogy az ne csak szemet gyönyörködtető és kényelmes legyen, de egyúttal praktikus is.

Bizonyára sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy egy szobában kevésnek bizonyult a hely a bútoroknak, és nem tudták úgy elhelyezni azokat, hogy ne lettek volna az ajtónak az útjában. Ilyenkor általában két lehetőség áll előttünk, vagy beletörődünk, hogy kedvenc bútorunk nem fog látszani az ajtó nyitott állapotában, esetleg fenn áll annak is a lehetősége, hogy teljesen ki se tudjuk majd nyitni az ajtót, vagy elgondolkodunk azon, hogy a hagyományos ajtót kicseréljük valamilyen helytakarékosabb darabra. Milyen megoldásra gondolunk?

Az utóbbi időkben egyre népszerűbbek lettek a beltéri toló- és harmonikaajtók, melyek nagy szabadságot engednek berendezésileg a kisebb méretű helyiségekben is. Sokan azt hiszik, hogy utólag már nem lehet ezt a kézen fekvő megoldást választani úgy, hogy ne kelljen megbontani a falakat, ám tévednek! Két féle megoldás közül lehet választani például a tolóajtók esetében. Az egyik verzió a fal előtt futó tolóajtó, a másik verzió a falban futó tolóajtó. Annak ellenére, hogy a falban futó tolóajtók igazán egyedi és esztétikus látványt nyújtanak, itt szükséges már jó előre gondolkodni, és kialakítani a falban az ajtónak a helyet, különben bontásra lesz majd a szükséges. A fal előtt futó tolóajtót azonban könnyen és egyszerűn fel lehet szereltetni utólag is, és ez a típus is igazán meggyőző összképet fog biztosítani otthonunknak.

Amennyiben önnek is az a célja, hogy otthona minden szobájában maximális helykihasználtság legyen, akkor remek választásnak fognak bizonyulni a toló-, és harmonika ajtók. Hol tudja beszerezni a legjobb beltéri ajtókat, legyen szó hagyományos ajtóról, vagy tolóajtóról? A linkelt oldalon, ahol egy olyan szaküzemet talál, akik igyekeznek megvalósítani a vásárlóik egyedi elképzeléseit is. Aki a harmonika ajtó mellett dönt egy- egy olyan szobába, ahol az ajtószárnyak kinyitásának nem lenne elegendő hely, fontos tudnia, hogy ezek az ajtók térelválasztásnak tökéletesek, ám sem hang, sem pedig hőszigetelés szempontjából nem lehet elvárni tőlük azt, amit egy sima, kinccsel rendelkező beltéri ajtótól.

Szeretné személyesen is megnézni a beltéri ajtó választékot, mielőtt döntene? Náluk ez sem lehet akadály, hiszen országszerte már több helyen is elérhetőek a bemutatótermeik, ahol személyesen is feltudja majd tenni a kérdéseit. Amennyiben szeretne a lakásába valami igazán modernt, és egyedit, akkor a toló- és harmonika ajtók lesznek a legjobb választások!

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 25. 12:31, csütörtök | PR

Milyen cipőt válasszak, ami egyszerre stílusos és kényelmes?

A kettő nem zárja ki egymást.

2021. November 12. 15:53, péntek | PR

Kihirdették az Év Homlokzata 2021 pályázat nyerteseit

November 11-én immáron tizedik alkalommal, a szakma jeles képviselőinek meghívása mellett hirdették ki az Év Homlokzata 2021 pályázat győzteseit.

2021. November 12. 12:05, péntek | PR

K&H: 58 évesen már nyugdíjba szeretnének menni a magyarok de csak 10 évvel később fognak

Változás történt a magyarok megtakarítási céljait felsoroló toplistán - derül ki a K&H biztos jövő indexéhez készített reprezentatív felmérésből.