Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2023. Február 17. 16:58, péntek | PR
Forrás: 24/7

A legjobb 5 film 2023-ban

A legjobb 5 film 2023-ban

2023 egy sor rendkívül szórakoztató filmes csemegét hoz, amelyek minden filmrajongót elvarázsolnak.

Erőteljes filmek állnak rendelkezésedre ebben az évben. A Disney élőszereplős remake-jétől kezdve a Marvel kapitány várva várt folytatásán át - A csodákig sok mindenre számíthatsz.

Természetesen sok olyan filmet is találsz, amelyek témája a kaszinók világa körül forog. Apropó, a https://online-kaszino.com/ oldalon meglátogathatod a kaszinó élvezetét, ami a játékérzékednek is örömet szerez. Te is kurátorkodsz a filmlistádon? Hadd osszunk meg veled néhányat a 2023-as év kihagyhatatlan címei közül.

#1: M3GAN

A mozikban is elérhető M3GAN egy olyan film, amely a széked szélén tart majd. A film egy anya történetét meséli el, aki egy programozott élethű babát készít, hogy unokahúga védelmezője és társa legyen. Később rájön, hogy zseniális találmánya hihetetlen következményekkel jár, amelyek több kárt okoznak, mint hasznot.

#2: Barbie

Az egykori Szomszédok színésznője, Margot Robbie alakította Barbie-t ebben a filmben. A romantikus komédia sztárja Ryan Goslinggal játszott együtt, aki Ken szerepét alakítja. A Barbie a végéig a képernyő elé fog ragasztani.

#3: A kis hableány

A népszerű történet, A kis hableány élőszereplős remake-je a Disney alkotása. Ez egy olyan film, amely képes lesz díjakat bezsebelni. A kis hableányban Ariel szerepében Hall Bailey látható, a szinkronszerepeket pedig más nagy nevek adják; imádni fogod nézni ezt a gyönyörű és érzelmes filmet.

#4: Mission Impossible - Halálos ítélet első része

Kétségtelenül ez lesz 2023 egyik legnagyobb filmje. Kezdetnek megkapta a Mission Impossible 7 címét és folytatását; ebben a filmben elképzelhetetlennek nézhetsz elébe. A filmben Cruise újra találkozik állandó színésztársaival, Ving Rhames-szel, Rebecca Fergusonnal.

Simon Pegg is bemutatkozott, hogy szívbemarkoló akciót nyújtson, ami miatt a tévéképernyőhöz ragadsz majd. Az akciójelenetek nem mindennapiak, és érdemes megemlíteni, hogy Cruise saját maga hajtotta végre a kaszkadőrmutatványokat.

#5: Poor Things

A filmipar egyik legjobb rendezője, Yorgos Lanthimos által rendezett Poor Things egy bizarr viktoriánus történetet teremt. A film középpontjában egy öngyilkos hajlamú nő áll, akinek egy őrült tudós beülteti a meg nem született gyermeke agyát, aki újraélesztette őt. A Poor Things filmet szívesen megnéznéd újra.

Záró gondolat

2023-ban is van elég lehetőség a szórakozáshoz. Ez csak néhány a rengeteg film közül, amit megnézhetsz a pihenőidődben. Ha belefáradtál a filmnézésbe, akkor jelentkezz be az internetre, és olvass el néhány kaszinó véleményt. Sokat megtudhatsz a játékstratégiákról és arról, hogyan alkalmazhatod őket.

Természetesen a zene is egy másik szórakoztató médium, amelynek hódolhat, ha megunta a filmnézést vagy a kaszinójátékokról való olvasást. Mint említettük, rengeteg olyan szórakoztató funkciót fedezhet fel, amelyekkel órákig boldoggá és lekötötté teheti magát.

Címkék: film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 20. 18:00, hétfő | PR

A 3 legjobb magyar film a Netflixen

Az amerikai Netflix kínálatában egyre több magyar film is elérhetővé vált.

2023. Március 14. 10:23, kedd | PR

Miért fontosak a pályázati lehetőségek a cégek életében?

Felsoroljuk a legfontosabb indokokat.

2023. Március 10. 11:04, péntek | PR

Szerelmespárként Las Vegasban

Las Vegas híres a luxus szállodáiról, a show műsorairól, az éjszakai életéről és a kaszinóiról.

2023. Március 08. 13:29, szerda | PR

Végrendelet: hogyan csináljuk?

Végrendelkezési szokások Magyarországon