Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Február 17. 16:58, péntek | PR
Forrás: 24/7

A legjobb 5 film 2023-ban

A legjobb 5 film 2023-ban

2023 egy sor rendkívül szórakoztató filmes csemegét hoz, amelyek minden filmrajongót elvarázsolnak.

Erőteljes filmek állnak rendelkezésedre ebben az évben. A Disney élőszereplős remake-jétől kezdve a Marvel kapitány várva várt folytatásán át - A csodákig sok mindenre számíthatsz.

Természetesen sok olyan filmet is találsz, amelyek témája a kaszinók világa körül forog. Apropó, a https://online-kaszino.com/ oldalon meglátogathatod a kaszinó élvezetét, ami a játékérzékednek is örömet szerez. Te is kurátorkodsz a filmlistádon? Hadd osszunk meg veled néhányat a 2023-as év kihagyhatatlan címei közül.

#1: M3GAN

A mozikban is elérhető M3GAN egy olyan film, amely a széked szélén tart majd. A film egy anya történetét meséli el, aki egy programozott élethű babát készít, hogy unokahúga védelmezője és társa legyen. Később rájön, hogy zseniális találmánya hihetetlen következményekkel jár, amelyek több kárt okoznak, mint hasznot.

#2: Barbie

Az egykori Szomszédok színésznője, Margot Robbie alakította Barbie-t ebben a filmben. A romantikus komédia sztárja Ryan Goslinggal játszott együtt, aki Ken szerepét alakítja. A Barbie a végéig a képernyő elé fog ragasztani.

#3: A kis hableány

A népszerű történet, A kis hableány élőszereplős remake-je a Disney alkotása. Ez egy olyan film, amely képes lesz díjakat bezsebelni. A kis hableányban Ariel szerepében Hall Bailey látható, a szinkronszerepeket pedig más nagy nevek adják; imádni fogod nézni ezt a gyönyörű és érzelmes filmet.

#4: Mission Impossible - Halálos ítélet első része

Kétségtelenül ez lesz 2023 egyik legnagyobb filmje. Kezdetnek megkapta a Mission Impossible 7 címét és folytatását; ebben a filmben elképzelhetetlennek nézhetsz elébe. A filmben Cruise újra találkozik állandó színésztársaival, Ving Rhames-szel, Rebecca Fergusonnal.

Simon Pegg is bemutatkozott, hogy szívbemarkoló akciót nyújtson, ami miatt a tévéképernyőhöz ragadsz majd. Az akciójelenetek nem mindennapiak, és érdemes megemlíteni, hogy Cruise saját maga hajtotta végre a kaszkadőrmutatványokat.

#5: Poor Things

A filmipar egyik legjobb rendezője, Yorgos Lanthimos által rendezett Poor Things egy bizarr viktoriánus történetet teremt. A film középpontjában egy öngyilkos hajlamú nő áll, akinek egy őrült tudós beülteti a meg nem született gyermeke agyát, aki újraélesztette őt. A Poor Things filmet szívesen megnéznéd újra.

Záró gondolat

2023-ban is van elég lehetőség a szórakozáshoz. Ez csak néhány a rengeteg film közül, amit megnézhetsz a pihenőidődben. Ha belefáradtál a filmnézésbe, akkor jelentkezz be az internetre, és olvass el néhány kaszinó véleményt. Sokat megtudhatsz a játékstratégiákról és arról, hogyan alkalmazhatod őket.

Természetesen a zene is egy másik szórakoztató médium, amelynek hódolhat, ha megunta a filmnézést vagy a kaszinójátékokról való olvasást. Mint említettük, rengeteg olyan szórakoztató funkciót fedezhet fel, amelyekkel órákig boldoggá és lekötötté teheti magát.

Címkék: film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?