Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2021. Július 08. 15:13, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A legnépszerűbb Volkswagen autók Magyarországon

A legnépszerűbb Volkswagen autók Magyarországon

Az Európai Unió sztárja hazánkban is jól teljesít.

Az autóipart is sújtotta nehéz időszak után az iparág egyik legelképesztőbb eladási teljesítményét produkálta a német Volkswagen márka, hiszen gyakorlatilag minden piacán sikerült javulást elérnie ezen a téren. A Magyarországon jelenleg huszonegy különböző modellt forgalmazó cég több modellje is szerepel a minden idők legnépszerűbb autóit bemutató listákon, így nem csoda, ha évtizedek óta képes megőrizni előkelő helyét az eladások tekintetében. Ez utóbbi annak köszönhető, hogy a márka jól reagált arra a piaci igényre, és fejlesztéseik eredményeként az egyik legnépszerűbb elektromos autó gyártó céggé váltak. Mindez a magyarországi típusok eladási számainál egyelőre nem mutatkozik meg ilyen markánsan, de az ország határain kívül igen, hiszen Európában az ID.4 a legnépszerűbb, majd a ID.3 a tisztán elektromos modellek között. Hazánkban viszont nem ezek az új környezetbarát megoldások szerepelnek az elsők között, hanem a korábbi érából származó autók. Minden alkalommal, amikor használt autó vásárláson gondolkodunk, fontos ellenőrizni a kiválasztott autó múltját, ha nem szeretnénk, hogy meglepetések érjenek. A carvertical.com/hu ebben áll a leendő tulajok rendelkezésére, hiszen megismerhetjük a szerviztörténetet, kártörténetet, de a megtett kilométerek valódi számát is.

Magyarországon a legnépszerűbb Volkswagen típus a Passat lett, ami az 1970-es években került először piacra, tehát egy többgenerációs középkategóriás autó, aminek a legújabb verziója már a nyolcadik a sorban. A népszerűségi dobogón a második a Volkswagen T-Roc, ami egy olyan városi autó, ami kissé terepjárókra hajazó kialakítású, de inkább szabadidős, mint terepre való személygépkocsi. Kialakítás tehát hasonló a márka egyik legnépszerűbb típusához, a Golfhoz,de annál némileg magasabb, sportosabb. Ezt követi a sorban a terepjáró fazonú , egyenesen városi-terepjáró Volkswagen Tiguan, ami előbbi társainál nemesebb kialakítással bír, és nem meglepő módon magasabb kategóriába is tartozik. A dízel motorral rendelkező autó tehát az előbbieknél jóval drágábban, azoknak többszöröséért, újonnan 15 millió forint körüli áron elérhető. Mivel a használt autók körében is népszerű márkáról, a világ második legnagyobb gyártójáról van szó, a drágább típusokra is megéri várni, néhány év alatt jóval kedvezőbb áron válnak hozzáférhetővé. A Volkswagen célja, hogy fokozatosan átálljon az elektromos meghajtású autók gyártására, amit már meg is kezdtek, és folyamatos fejlesztéseik révén egyre közelebb jutnak céljukhoz, amit a piac is láthatóan jól fogad. Vásárláskor viszont továbbra is az egyik legnagyobb befolyással bíró tényező a rendelkezésünkre álló összeg, ami a használt autóknak, a régebbi motortípusoknak kedvez. Ugyan az első néhány évben nagyon jelentős az amortizáció, mégis komoly utánajárást, ellenőrzést igényel egy ilyen befektetés. Amennyiben a Volkswagen a számunkra legszimpatikusabb autó, vegyük igénybe a myfreevin.com/volkswagen-vin-decoder/ segítségét, hogy meggyőződhessünk a kiválasztott autó múltjáról, ami lényegében a jövőjét, illetve a közös jövőnket is meghatározza.

Címkék: autó, Volkswagen

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 12. 12:47, kedd | PR

Klímaszerelés: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Nyáron hűt,télen fűt.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.