Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Április 02. 13:05, péntek | Helyi
Forrás: MÁV-Volánbusz-csoport

A MÁV-Volánbusz-csoporthoz tartozó társaságok a húsvéti ünnepekhez igazították a közlekedési rendet

A MÁV-Volánbusz-csoporthoz tartozó társaságok a húsvéti ünnepekhez igazították a közlekedési rendet

A Volánbusz március 29-től valamennyi járatán felfüggesztette az első ajtós felszállást, a járművezetőket pedig kordonnal határolja el az utastértől.

A húsvéti ünnepi forgalom ideje alatt a vonatok április 2-án a szombati, 3-án és 4-én az ünnepnapi, 5-én a vasárnapi, 6-án pedig már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Érdemes használni a jegyértékesítő automatákat 5 százalékos kedvezménnyel, vegyék igénybe – 10 százalékos kedvezménnyel– azonline jegyvásárlástamegújult Elviránvagy aMÁV applikációban. A webes felület és az applikáció már közös felhasználói fiókkal használható. Az önkiszolgáló csatornákon történő jegyvásárlás nem jár személyes érintkezéssel, ezzel az utasok csökkenthetik a fertőzés kockázatát. Az online vásárolt jegyeket ellenőrzéskor bemutathatja az utas a MÁV applikációban, de PDF formátumban is kiküldi a rendszer, így letölthető, kinyomtatható.

A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményrendszerrel.A már nem tanuló 26 éven aluliak a 33 százalékos hétvégi kedvezményt április 1-jén 10 órától 5-én 23:59-ig vehetik igénybe.

A Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is változik

Április április 2-án (nagypéntek) munkaszüneti napon, április 3-án szabadnapon, húsvét vasárnap munkaszüneti napon, húsvét hétfőn a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napon, április 6-án, kedden tanítási szünetes munkanapon, a hét első munkanapján érvényes menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járművei.Az ünnepi menetrenddel kapcsolatos részletes tájékoztatás az alábbi linken érhető el:https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/36545

A járványügyi helyzet miatt egyes megyékben, régiókbantovábbi korlátozásokkal közlekednek az autóbuszjáratok,melyekről awww.volanbusz.hu/koronavirusoldalon tájékozódhatnak.A Volánbusz kéri utasait, hogy helyközi utazásukat lehetőség szerint tervezzék meg awww.menetrendek.huoldalon.Egyeshelyi járatok szintén az általános közlekedési rendtől eltérően közlekedhetnek,melyekről a társaság honlapján atelepülések aloldalainérhetők el információk (www.volanbusz.hu/telepulesnev).

2021. április 7-étől (szerdától) visszavonásig az elővárosi, regionális és országos járatok, valamint a Budapest környéki (agglomerációs) autóbuszok ideiglenesen a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek az egész országban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!