Városlista
2022. június 29, szerda - Péter, Pál

Hírek

2015. December 23. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A megrendelt helyett silány minőséget kaptak ügyfelei

A megrendelt helyett silány minőséget kaptak ügyfelei

Vádemelés a csaló ellen

Vádemelési javaslattal zárult annak a gyanúsítottnak az ügye, aki a megbeszéltnél olcsóbb alkatrészeket küldött el a vevőknek.

A Csornai Rendőrkapitányság eljárást folytatott T. E. 24 éves hatvani lakos ellen csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2014. december elején régi motoralkatrészeket kínált eladásra egy internetes hirdetési portálon. Egy enesei lakossal megegyezett nyolc darab alkatrész postai úton történő eladásáról. A gyanúsított a megbeszéltek helyett jóval értéktelenebb eszközöket értékesített, amit a sértett már csak az átvétel után vett észre. A vevő a vásárlás után már nem tudta elérni a másik felet, így feljelentést tett a rendőrségen.

A csornai nyomozók az eljárás során megállapították, hogy a 24 éves fiatalember egy érdi lakos sérelmére is ugyanilyen módon követett el bűncselekményt. A gyanúsított ismeretlen helyen tartózkodott a nyomozás alatt, ezért a rendőrség a férfi körözését rendelte el. A csalót egy igazoltatás során fogták el a hatvani rendőrök, akik a gyanúsítottat kihallgatták az eladásokkal kapcsolatban.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Címkék: alkatrész, csaló, csorna, Enese

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 29. 13:00, szerda | Helyi

Két károkozó autóst keresnek a rendőrök

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

2022. Június 28. 16:00, kedd | Helyi

Kónyban és Rábapatonán is életet mentettek a szén-monoxid érzékelők

Tegnap két helyen is beigazolódott a mérgező gáz jelenléte az ingatlanokban.

2022. Június 28. 13:00, kedd | Helyi

Kerékpáros baleset Kapuváron

A rendőrség újra felhívja a figyelmet a kerékpáros és motoros balesetek megelőzésére.