Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Március 15. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A megyében az elmúlt héten hatvanegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A megyében az elmúlt héten hatvanegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 10. héten történt.

A tűzesetek és műszaki mentések során heten sérültek meg.

Árokba hajtott és az oldalára borult hétfőn reggel egy kisbusz az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 133-as kilométernél, Börcs térségében. A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. Sérülés nem történt.

Kigyulladt egy családiház Mecséren a Béke utcában hétfőn éjszaka. A tűzesethez a mosonmagyaróvári, lébényi és győri hivatásos tűzoltók mellett az ásványrárói önkéntes tűzoltókat is riasztották, akik több vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, majd átvizsgálták és átszellőztették az épületet. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Összeütközött három személyautó 82-es főút 57-es kilométerénél, Pannonhalma térségében, kedden délután. A kocsik közül kettő a szántóföldre csapódott. A pannonhalmi hivatásos és önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben három ember könnyebben megsérült, őket kórházba szállította a mentőszolgálat.

Árokparton lévő száraz fű gyulladt meg Győr külterületén a Koroncói úton szerdán reggel mintegy háromszáz méteren. A város hivatásos tűzoltói gyorsan megfékezték a lángokat.

Összeütközött két személyautó és egy kisteherautó Pannonhalma térségében pénteken kora reggel a 82-es főút Ravazd és Écs közötti szakaszán. A járművekben egy-egy ember utazott, ők ki tudtak szállni. A műszaki mentést végző pannonhalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. Egy embert könnyű sérülésekkel kórházba szállított a mentőszolgálat. Az út érintett szakaszát teljes szélességben lezárták a helyszínelés és műszaki mentés idejére.

Pénteken délután kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy faszerkezetű tárolásra használt istálló és mintegy negyven szalmabála Dunaszigeten, a Galambos utcában. A tüzet a mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos, valamint a helyi önkéntes tűzoltók oltották több órán keresztül.

Vasárnap reggel a belső szalagkorlátnak ütközött egy autó az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvénynél. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Sérülés nem történt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 07. 09:00, csütörtök | Helyi

Lomtalanítás lesz Szilban

Az elhelyezhető mennyiség ingatlanonként 0,5 köbméter.

2022. Július 06. 16:00, szerda | Helyi

Tudnivalók a kéményseprő-ipari szolgáltatással kapcsolatban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatója.

2022. Július 06. 13:00, szerda | Helyi

Birdo – Az év madárfotósa címen fotópályázatot írtak ki

Rábaközi fotósok figyelem!

2022. Július 06. 09:00, szerda | Helyi

Módosított menetrend a Budapest – Sopron/Szombathely vasútvonalon

Nem a Keletibe érkezik az IC.