Városlista
2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2022. Október 03. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A megyében az elmúlt héten hatvanhárom eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat

A megyében az elmúlt héten hatvanhárom eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat

A 39. héten történt

A tűzesetek és műszaki mentések során négyen sérültek meg.

Tűz keletkezett Fertőszentmiklóson az Ady Endre utca egyik családi házának pincéjében hétfőn délután. A kazán előtti térben papírok, rongyok és tűzifa égett. A kapuvári hivatásos és helyi önkéntes tűzoltók megfékezték a lángokat, majd ventilátor segítségével eltávolították a füstöt a helyiségből.

Árokba csúszott egy furgon kedden délután Győrben a Fehérvári úton. A pannonhalmi hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével visszahúzták a járművet az útra. Sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó szerdán este Gönyűn, az 1-es főút belterületi szakaszán, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Rákóczi Ferenc utca kereszteződésénél. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. A balesetben nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy fémárut szállító nyerges kamion vontatmánya csütörtökön reggel az M1-es autópálya 158-as kilométerénél, Mosonmagyaróvár térségében, a határ felé vezető oldalon az út melletti parkolóban. A mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugárral fojtották el.

Szombaton délelőtt összeütközött két gépjármű Mosonmagyaróváron, az Árpád utca és a Határ sor kereszteződésében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. Egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállított a mentőszolgálat.

Letért az úttestről és egy vadkerítés oszlopának ütközött egy kisbusz vasárnap reggel az M1-es autópálya 151-es kilométerszelvényében, a főváros felé vezető oldalon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 26. 16:00, kedd | Helyi

Eboltás Győrsövényházon

Az ebek veszettség elleni védőoltása kötelező.

2023. Szeptember 26. 13:00, kedd | Helyi

Traktor ütközött a személygépkocsival a 85-ös főút kereszteződésében

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen károkozó felderítésében.

2023. Szeptember 26. 09:00, kedd | Helyi

Álláslehetőség a hanságligeti Palett-ex Kft.-nél

Jelentkezzen!

2023. Szeptember 25. 16:00, hétfő | Helyi

A megyében hatvankilenc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 38. héten történt.