Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2021. Augusztus 23. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A megyében az elmúlt héten hatvannyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A megyében az elmúlt héten hatvannyolc eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 33. héten történt.

A tűzesetek és műszaki mentések során tizenheten sérültek meg.

Árokba hajtott és fának ütközött egy személyautó hétfő délután a 82-es főúton, Pannonhalma és Ravazd között. Műszaki mentés céljából a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik áramtalanították az autót. A mentők a sofőrt kórházba szállították.

Szemét égett egy elhagyatott épület két helyiségében Sopronban, a Táncsics utcában kedden délután. A város hivatásos tűzoltói a tüzet gyorsan megfékezték és átszellőztették az épületet.

Összeütközött két gépkocsi Kapuváron, a Kossuth Lajos utcában szerda délután. A kapuvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Egy embert könnyű sérüléssel kórházba szállított a mentőszolgálat.

Karambolozott egy autóbusz és egy motorkerékpár Veszkény határában, a Fő utca és a 85-ös főút kereszteződésében csütörtökön délután. A kapuvári hivatásos tűzoltók eltávolították az úttestről a motorkerékpárt, és felitatták a kifolyt üzemanyagot, valamint hűtővizet. A motor vezetőjét kórházba szállította a mentőszolgálat.

Szombaton délután árokba hajtott egy kisteherautó és egy személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 112-es kilométerénél, Töltéstava térségében. A balesethez a pannonhalmi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A mentők egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállítottak.

Összeütközött két gépkocsi az M1-es autópálya 119-es kilométerszelvényénél Győrújbarát térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon vasárnap délelőtt. Az ütközés erejétől az egyik jármű felborult. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a kerekein maradt autót, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. A mentők öt embert szállítottak kórházba könnyebb sérülésekkel

Címkék: baleset, tűz, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 16. 10:00, szombat | Helyi

Hétfőtől vonatpótló buszok közlekedenek egyes vonatok helyett Csorna és Sopron között

Indulás előtt tájékozódjon!

2021. Október 15. 16:00, péntek | Helyi

Szarvas ugrott egy autó elé Kisfalud közelében

A baleset során a jármű utasa megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

2021. Október 15. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2021. Október 15. 09:00, péntek | Helyi

Segítsenek a két halálos áldozatot követelő jánnossomorjai és mosonmagyaróvári cserbenhagyásos gázolás ügyében

A rendőrség továbbra is kéri a lakosság segítségét.