Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Augusztus 22. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A megyében az elmúlt héten hetvenhárom eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat

A megyében az elmúlt héten hetvenhárom eseményhez riasztották a hivatásos tűzoltókat

A 33. héten történt

Győr-Moson-Sopron A tűzesetek és műszaki mentések során tizenhatan sérültek meg.

Száraz fű és tarló égett Pusztacsalád és Csapod között hétfőn délben, mintegy kétezer négyzetméteres területen. A kapuvári hivatásos és az iváni önkéntes tűzoltók kiérkezésekor az ott tartózkodók már megkezdték a tűz oltását, a tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Összeütközött két személyautó kedden este az 1-es főút 156-os kilométere közelében, Mosonmagyaróvár és Kimle között. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentők kérésére pedig az egyik jármű jobb első ajtaját feszítővágó segítségével vágták le, hogy onnan egy embert biztonságosan ki tudjanak emelni. Az autókban 2-2 fő utazott, mindannyian megsérültek, a mentőszolgálat kórházba szállította őket.

Összeütközött két személyautó szerdán délelőtt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 154-es kilométernél, Mosonmagyaróvár térségében. A balesethez a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az egyik járművet. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött egy személyautó és egy robogó csütörtökön délelőtt a 85-ös főúton, Fertőendréd határában, az 52. kilométernél. A kapuvári hivatásos tűzoltók biztosították a baleset helyszínét, áramtalanították a robogót, majd annak sérült vezetőjét segítették a mentőhelikopterbe helyezni.

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres régi, lakatlan ház Kisbajcson, a Duna utcában vasárnap délután. A lébényi és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók, valamint a börcsi önkéntes tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Négy személyautó ütközött vasárnap délután az M1-es autópálya 122-123-as kilométere között, Győr térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A győri hivatásos tűzoltók biztosították a baleset helyszínét és áramtalanították az egyik járművet. A balesetben nem sérült meg senki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!