Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Március 21. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A megyében az elmúlt héten hetvenhét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A megyében az elmúlt héten hetvenhét eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek

A 11. héten történt

A tűzesetek és műszaki mentések során hatan sérültek meg.

Három kamion karambolozott az M1-es autópálya 148-as kilométerénél, Lébény közelében, a Hegyeshalom irányába vezető oldalon hétfőn reggel. A balesethez a lébényi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember könnyebben sérült, őt kórházba szállította a mentőszolgálat.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett kedden késő este egy kazánház az Écshez tartozó Széldombon. A félig nyitott, mintegy száz négyzetméteres épületben nagy mennyiségű fa és szalmabála is volt. A pannonhalmi és a győri hivatásos, valamint a pannonhalmi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés az eset során nem történt.

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Győrladaméron, a Mátyás király utcában szerdán délelőtt. A helyszínre a győri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a gázvezetéket elszorították, így a gázszivárgás megszűnt és biztosították a helyszínt. Négy ember hagyta el ideiglenesen otthonát, amíg a gázszolgáltató szakemberei a műszaki hibát megszüntették.

Tűz keletkezett Sopronban a Cseresznye soron egy társasházi lakás konyhájában. Feltételezhetően a tűzhelyen felejtett étel tüze terjedt át a páraelszívóra és a konyhaszekrényre. A helyszínre érkező rendőr egy porral oltóval megkezdte a tűz oltását, majd a város hivatásos tűzoltói fékezték meg végleg a lángokat. Az oltás és szellőztetés idejére négy ember hagyta el az épületet. Személyi sérülés az eset során nem történt.

Összeütközött két gépkocsi Kapuváron, a Cseresznye sor és az Iskola utca sarkán pénteken kora délután. A baleset következtében egy villanyoszlop is károsodott. A kapuvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt. Egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba szállított a mentőszolgálat.

Árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap éjszaka az M1-es autópálya 126-os kilométerénél Győr térségében a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Az autóban a sofőr egyedül utazott, a győri hivatásos tűzoltók segítettek neki kiszállni és áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét könnyű sérülésekkel kórházba szállította a mentőszolgálat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.