Városlista
2023. április 1, szombat - Hugó

Hírek

2022. Szeptember 05. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A múlt héten főleg balesetek adtak munkát a megye tűzoltóinak

A múlt héten főleg balesetek adtak munkát a megye tűzoltóinak

A 35. héten történt

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten negyvennégy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tizenhat ember sérült meg.

Munkagépet szállító tréler rakományánál keletkezett kisebb tűz hétfő délután a 85-ös főúton, az M1-es autópálya felhajtójánál, Győr közelében. A jármű sofőrje porraloltóval fékezte meg a lángokat, a győri hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltók pedig egy vízsugárral végleg eloltották a tüzet.

Vaddal ütközött, majd a kukoricásba hajtott egy személygépkocsi kedd este a 8529-es számú úton, Kapuvár-Kistölgyfapuszta közelében. A kapuvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A kocsiban hárman utaztak, közülük ketten könnyebben megsérültek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Megpördült egy személyautó szerda délután a 82-es főút 67-es kilométerénél, a Győrújbarátra vezető elágazás közelében. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Kigyulladt egy személyautó motortere csütörtök kora reggel Fertőszentmiklóson, a Kolozsvári utcában. Az autóban utazó három ember épségben elhagyta a járművet, porral oltóval megfékezte a lángokat. A kapuvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók eloltották a tüzet, majd visszahűtötték az izzó részeket. A tűzeset során nem sérült meg senki.

Patakba hajtott egy személyautó csütörtök reggel a 8529-es számú út 10. kilométerszelvényénél, Kapuvár-Miklósmajor irányában. A kapuvári hivatásos tűzoltók három embert kiemeltek a járműből és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A vízügyi szakaszmérnökség munkagépének közreműködésével kiemelték a patakból az autót, majd áramtalanították. A hivatásos tűzoltók a mederszakaszt és a baleset környékét átvizsgálták, további személyeket nem találtak.

Öt személyautó szenvedett ráfutásos balesetet péntek kora délután az M1 autópályán, Győr térségében. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben hárman könnyű sérüléseket szenvedtek, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Összeütközött két személyautó szombat este Ménfőcsanak határában, a 83-as főút és a Mérföldkő utca találkozásánál lévő körforgalomban. A ráfutásos balesetnél a műszaki mentést végző győri hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik gépkocsit. A balesetben nem sérült meg senki.

Ráfutásos balesetet szenvedett négy személyautó vasárnap este az M1-es autópályán, Mosonszentmiklós térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A lébényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, őt kórházba szállította a mentőszolgálat. A mentés idejére a belső sávot lezárták.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 31. 16:00, péntek | Helyi

Óvakodjon az online csalóktól!

Fogadja meg tanácsainkat!

2023. Március 31. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2023. Március 31. 09:00, péntek | Helyi

Vasárnaptól változik az autóbusz menetrend, és a győri pályaudvaron a buszok induló kocsiállása

A térségünket érintő pontos részletek a cikkben.

2023. Március 30. 16:00, csütörtök | Helyi

Versünnep Fesztivál Fertődön

Vers és prózamondás, énekelt versek, tánc kategóriákban lehet nevezni.