Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. December 28. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A múlt héten negyvenöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek a megyében

A múlt héten negyvenöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek a megyében

A tűzoltói beavatkozást igénylő esetek alkalmával összesen tíz ember sérült meg.

Személyautó ütközött vasúti szerelvénnyel hétfő este Győrben, a Külső Veszprémi úti vasúti átjáróban. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A balesetben nem sérült meg senki, a vonat a helyszínelés után tovább tudott haladni.

Két személyautó karambolozott kedd délután az M1-es autópálya 156-os kilométere közelében, Mosonmagyaróvár térségében, a Győr felé vezető szakaszon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben nem sérült meg senki.

Öt személyautó ráfutásos balesetéhez vonultak szerda este a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalára, Károlyháza térségébe. A balesetben érintett autók közül kettőt áramtalanítottak a tűzoltók. A járművekben tízen utaztak, közülük három embert a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.

Két személyautó karambolozott Győrben, a Tihanyi Árpád utca és a Szigethy Attila utca kereszteződésében csütörtökön kora reggel. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset során nem sérült meg senki.

A tetejére borult egy személyautó Győrben, a Szentiváni úton péntek délután. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították és a kerekeire állították a gépkocsit. Az autóban ketten utaztak, egyikük sem sérült meg.

Tetejével az árokba borult egy személyautó Lázi és Veszprémvarsány között vasárnap este. A veszprémvarsányi önkéntes és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a rendőrségi helyszínelést követően áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A Kerényi György Művészeti Iskola felvételi tájékoztatója

Három tanszakon: zene, képzőművészet, néptánc várják a jelentkezőket.

2024. Április 22. 09:00, hétfő | Helyi

Milyennek látják a hazai közlekedési kultúra színvonalát az autóbusz-vezetők?

Online felmérés több mint tízezer dolgozó körében.