Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Február 20. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

A Pannon-Víz pályázatai a Víz Világnapjára

A Pannon-Víz pályázatai a Víz Világnapjára

Víz-világnapi pályázatok 2014

A Pannon-Víz Zrt víz–világnapi csapata minden eddiginél színesebb pályázati lehetőségeket kínál a gyerekeknek.

A legkisebbek gyermekrajz pályázatra küldhetik be alkotásaikat. Ivóvízhez, csapvízhez, vízfogyasztáshoz köthető műveket várnak az apróságoktól.

Ismét meghirdetik a tavalyi év nagysikerű programját, a víz-világnapi sétát. Március 22-ig biztosan lesz még derült napos idő, valamelyik hétköznap délelőtt látogassanak meg a gyerekek egy környékbeli vizes látnivalót: vízműtelepet, gépházat, szivattyútelepet. A telephely látogatásokhoz előzetes egyeztetés szükséges, a 96/522 600 /160-as telefonszámon. A csoportoknak bemutatják a látnivalókat. A pályázatra a sétán készített fényképeket, csoportképet, beszámolót, térképvázlatot várnak. Előnyt jelent, ha a fotókról rajzokat is készítenek a gyerekek. A rajzokon a vízhez köthető tárgyat kiemelhetik, nagyíthatják, kimintázhatják, új köntösbe öltöztethetik.

A nagyobb gyerekektől a vízfogyasztást népszerűsítő plakát, vagy facebook nyitóoldal tervet várnak. Rajz, fénykép, kollázs technikát is használhatnak.

Az idei év újdonsága a „Funny Pictures/Vicces kép” kategória. Olyan fotót, műalkotást várnak, amiben a „csapvizet választom, mert környezetbarát, egészséges és finom” motívum jelenik meg, a hétköznapitól eltérő, humoros megközelítéssel. Lehet egy vidám csoportkép egy ivókútnál, tűzcsapnál, vagy akár egy jól sikerült vízzel koccintós iskolai csoportkép a tízórai szünetben. A fotót átültethetik rajzba, átfogalmazhatják egy új képpé.

A kategóriák legjobbjai értékes jutalomban részesülnek. A legjobban sikerült alkotásokra szavazni lehet a Pannon-Viz facebook oldalán, a legtöbb szavazatot begyűjtő pályamű közönségdíjat kap, és a szavazók is ajándékokat nyerhetnek.

A pályaműveket március 17-én hétfőn 15:00-ig várják, e-mailben a kviz@pannon-viz.hu címre, személyesen vagy postai úton a Pannon-Víz Zrt. központjába: 9025 Győr, Országút u. 4.

A pályaművek hátoldalára írják rá a pályázó elérhetőségét! A pályázaton csak a Pannon-Víz Zrt. fogyasztói vehetnek részt. A pályaművek Társaság tulajdonába kerülnek, később felhasználják azokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei

2024. Április 23. 13:00, kedd | Helyi

Nevező csapatokat várnak a szili majális focikupájára

III. Mesevár Kupa

2024. Április 23. 09:00, kedd | Helyi

Átadták a Csornai Járásbíróság felújított épületét

Az épületben 1928 és 1976 között már működött bíróság.

2024. Április 22. 16:00, hétfő | Helyi

Az elmúlt héten 63 eseményhez vonultak a megyei hivatásos tűzoltó egységek

A 16. héten történt.