Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2020. Március 11. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Pannon-Víz Zrt

A Pannon-Víz telephelyei mostantól nem látogathatók, elmaradnak rendezvények

A Pannon-Víz telephelyei mostantól nem látogathatók, elmaradnak rendezvények

A Pannon-Víz Zrt közleménye a korona vírus járvánnyal kapcsolatban.

A felelősség, amit közel háromszázezer fogyasztó egészséges és biztonságos vízellátása és szennyvízelvezetése jelent, arra késztette Társaságunkat, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a járvány jelentette kockázatokat. Ehhez kérjük és megköszönjük partnereink és ügyfeleink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt!

Elmarad a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett víztorony látogatás, az öt iskolai bemutatót tartalmazó Road Show, és elmarad a gátőrfutás is. A rendezvényeket igyekszünk későbbi időpontban megtartani. Erről tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

A pannon-vizes telephelyek mostantól nem látogathatók, az előre egyeztetett üzemlátogatásokat, bemutatókat, víztorony látogatásokat később tartjuk meg, a bejelentkezett csoportokat értesítjük.

A víz-világnapi pályázatok csoportos kategóriájában (víz-világnapi séta) a telephely látogatások helyett más, az eredeti témával, a klímaváltozással kapcsolatos pályaművet is elfogadunk. A rajzpályázatot változatlan formában megtartjuk. Nem maradnak el az értékes ajándékok, lesznek családi és harmincfős állatkerti belépők. A díjátadó ünnepséget viszont nem tartjuk meg, a díjakat személyesen adjuk át.

A Pannon-Víz Zrt. mindent megtesz azért, hogy zavartalan és biztonságos szolgáltatást nyújtson valamennyi felhasználójának. Az ellátás biztonságának alapja ebben a helyzetben a szolgáltatásban résztvevő munkatársaink egészségének megőrzése, a szükséges munkavállalói létszám biztosítása. Ennek érdekében számos belső, munkatársainkat és munkafolyamatainkat érintő intézkedést is életbe léptettünk.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 16:00, péntek | Helyi

Természeti kincsek közt élünk

Csíkos-éger a Hanságban.

2023. Június 02. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2023. Június 02. 09:00, péntek | Helyi

Átadták a nyerteseknek a díjakat a katasztrófavédelem alkotói pályázatán

A diákok kreatív alkotásokon keresztül mutatták be a füstérzékelő jelentőségét.

2023. Június 01. 16:00, csütörtök | Helyi

Az illegális égetés súlyosan károsítja a környezetünket

Enese jegyzőjének felhívását nem csak az eneseieknek kellene megfogadni.