Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Augusztus 30. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: MSZP Csorna és Kapuvár

A rábaközi szocialisták üdvözlik az ellenzéki megállapodást

A rábaközi szocialisták üdvözlik az ellenzéki megállapodást

Az MSZP helyi szervezeteinek közleménye az ellenzéki megállapodásról

Közös cél az Orbán rezsim leváltása

Az elmúlt hetekben az ország kormányváltást akaró többsége némileg értetlenül fogadta a demokratikus ellenzék legnagyobb pártjainak vitáját. Akik korszakváltást akarnak, sürgették a megállapodást, türelmetlenül várták a jó híreket. A FIDESZ által kitalált egyfordulós választások miatt szükség volt az előzetes egyeztetésekre.

Az MSZP csornai és kapuvári szervezetei üdvözlik a demokratikus ellenzéki pártok tegnapi megegyezését. Az MSZP és az Együtt 2014 olyan megállapodást kötött, amely nem csak a két fél számára jó, hanem ami a legfontosabb, az emberek, a kormányváltást akaró magyar állampolgárok számára is a lehető legjobb megoldás. A további tárgyalások bővítik ezt a megállapodást.

Újabb nagy lépést tettünk annak irányába, hogy Orbán Viktort és kormányát leváltsuk 2014-ben. Megegyeztünk az egyéni jelöltek listájában. A kampány során helyben is végig egyeztetni fogunk, hogy egységben legyen az erő, azaz az ellenzék. Mindvégig egymást segítjük, közösen kampányolunk a jelöltjeinkért. Együtt bizakodunk, és együtt cselekszünk, ezért elérjük, hogy hogy a választások másnapján egy másik, szabad országban ébredjünk. Megszüntetjük a létbizonytalanságot, a kiszolgáltatottságot, a mindent átható félelmet, az embereket felháborító mutyikat, a közpénzek gátlástalan ellopását.

Mától mi, a demokratikus ellenzék pártjai nem egymással, hanem az Orbán rezsim elzavarásával fogunk foglalkozni, ehhez várjuk mindenkinek a segítségét.

Címkék: csorna, kapuvár, mszp

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 16:00, kedd | Helyi

Útlezárás és parkolási korlátozás Csornán a majális miatt

Felhívás

2024. Április 30. 13:00, kedd | Helyi

Előzmény nélkül szúrta hátba iskolatársát a hatodikos lány

Emberölés kísérlete miatt indult eljárás. Videóval.