Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2021. Szeptember 29. 12:07, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciáját tartják Budapesten

A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciáját tartják Budapesten

A régió legnagyobb kiberbiztonsági konferenciáját tartják október 8-án Budapesten, a MoM Kulturális Központban - közölte Lobó-Szalóky Lázár, a rendezvény sajtófőnöke az MTI-vel.

A közleményben kiemelte, az idén tizennyolcadik alkalommal megtartandó HACKTIVITY eseményt személyesen is fel lehet majd keresni, de lehetőség lesz az előadásokat online követni a rendezvény hivatalos chat-szobájában.

A tájékoztatás szerint a korábbi évekhez hasonlóan a HACKTIVITY konferencián képviselteti magát a HackerSpace Budapest, a HackerSpace Szeged és a SecureITeam is, és a HackCenterben várják azokat az érdeklődőket, akik izgalmas feladatok, kihívások teljesítésével tesztelnék tudásukat, megoldást szeretnének kapni egy-egy problémára.

A rendezők több mint 1 millió forint értékben belépőjegyeket ajánlanak fel a hazai felsőoktatási intézmények tehetséges hallgatói és előadói számára. A jegyekhez az erre a célra létrehozott HACKADEMY partnerprogramhoz való csatlakozáson keresztül lehet hozzájutni - tájékoztatott Lobó-Szalóky Lázár.

További információ a #HACKTIVITY2021-ről a https://hacktivity.com weboldalon található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni