Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2022. Április 10. 14:04, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

A rendőrök elől menekült kocsijával, elakadt a vasúti töltésen

A rendőrök elől menekült kocsijával, elakadt a vasúti töltésen

Több is volt a rovásán annak a férfinak, aki menekülni próbált a rendőrök elől. Ügyében most fejezte be a nyomozást a gyöngyösi rendőrség.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja február 9-én 16 órakor ellenőrizni akart egy kocsit Gyöngyösön a Bajcsi-Zsilinszky úton. A sofőr viszont a rendőri felszólításnak nem tett eleget, hanem a várost elhagyva – közben több közlekedési szabályt megsértve – egy mezőgazdasági területre hajtott a kocsival, majd végül elakadt egy vasúti töltésnél – közölte a rendőrség.

Az igazoltatáskor kiderült róla, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az általa vezetett jármű rendszáma egy másik autóhoz tartozik.

A körzeti megbízott és a kiérkező járőrök a 33 éves férfit és 27 éves női utasát előállították a rendőrkapitányságra, ahol a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért mindkettőjüket kihallgatták kábítószer birtoklása vétség miatt.

Továbbá a gyöngyösi férfi ellen még egyedi azonosító jellel visszaélés bűncselekmény miatt büntetőeljárás indult, és őrizetbe vették engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt.

A nyomozó hatóság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az ügyészségnek.

Címkék: elfogás, menekült, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.