Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 12. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Havassy Anna Katalin

A Retroton megy tovább!

A Retroton megy tovább!

A nyárból már megyünk kifele, lassan az iskolakezdés is elérkezik. A Retroton együttes azonban még nem gondol az őszre. Most hétvégén Lébénybe tartanak, ahol a falunap keretében lépnek fel.

A Neoton dalokból, a jókedvből és a profizmusból most sem lesz hiány!

Számos fellépésen van már túl a Retroton duó, s amerre jártak, sikert arattak, a közönség örömmel fogadta őket. Nincs is ezen mit csodálkozni, hiszen a Fekete Tímea, Barabás Miklós páros érti a módját annak, miként állítsa maga mellé a közönséget. Ehhez az egyik tényező már kezdetekkor megvolt, hiszen örökké vidám és kedves személyiségük nem most alakult ki. Mind a ketten képzett énekesek, s közös kedvencük a Neoton Família. Dalaik többsége is a nagy legenda repertoárjából kerül ki s ezzel a szokással nem is szeretnének szakítani. Mind a ketten tisztelik és szeretik Csepregi Éváékat, s a „retronosított” slágerekkel hirdetik: örök érvényű dalokról van szó akkor, amikor felcsendül a 220 felett, a Don Qujite és Monte Carlo.

Ám a duó egyre több alkalommal örvendezteti meg a közönséget nem csak Neoton dalokkal. A saját szerzemény Hajnali szél nagyon népszerű a rajongók körében, ahogy a Sway is, amelynek magyar szövegét Miklós írta. Aki szereti az igazán temperamentumos latin dalokat, biztosan örömmel fogadja majd a nótát. Az új kedvenc pedig vélhetően a Létray Ákos-Zséda nevével fémjelzett Valahol, amelyet szintén felvett a repertoárjába a Retroton.

- Nem győzzük hangsúlyozni: nagyon szeretjük ezeket a dalokat, éppen ezért szívügyünk, hogy az eredeti minőséget megőrizve „retrotonizáljuk” őket. Azaz egy kicsit a saját képünkre formáljuk őket. Ezek a feldolgozások pedig nem születhetnének meg jó barátunk és szuper hangmérnökünk, Gyuricza „Freddy” Ferenc nélkül! - mesélte Timi és Miki.

Aki szeretné a duót hallani és látni, az legközelebb a hétvégén, szombaton 17.40-kor teheti meg, Lébényben, a falunapon. Az énekesek megígérték: a legjobb dalaikkal készülnek!

 

Címkék: Retroton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.