Városlista
2022. szeptember 28, szerda - Vencel

Hírek

2019. December 18. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A sofőr drogozott, a kerékpáros ivott

A sofőr drogozott, a kerékpáros ivott

Ez lett a vége.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt tegnap délután Töltéstaván. Egy 46 éves helybéli férfi közlekedett kerékpárral a 81-es számú főút irányából, az Erzsébet utca felé. A Petőfi utcából, a József Attila utcára kanyarodás közben nem biztosított elsőbbséget egy szemből érkező személygépkocsinak, és elé hajtott. Az autó elütötte a kerékpárost, aki előbb a szélvédőre majd onnan az aszfaltra zuhant és megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték.

A szemle során felmerült, hogy a biciklis a közlekedés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért - a kórházban – vele szemben további mintavételről intézkedtek a rendőrök. A gépkocsit vezető férfi zavart viselkedése is felkeltette a járőrök figyelmét, ezért átvizsgálták járművét, amelynek során két zacskóban kábítószergyanús anyagokat találtak.

A 30 éves sofőrt a rendőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a győrsági férfit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy:

Járművet csak az vezethet, aki vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 16:00, szerda | Helyi

Bemutatták a Szili Zárdamúzeumról szóló új könyvet

Mind a kiadvány, mind a rendezvény jól illeszkedik abba a sorba, amely a szili születésű Beősze Antal csornai gyűjteményszervezésével indult.

2022. Szeptember 28. 13:00, szerda | Helyi

A rendőrség keresi ezt az eltűnt fiút

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a fiatal megtalálásához.

2022. Szeptember 28. 09:00, szerda | Helyi

Papírt gyűjtenek a csornai Széchenyi iskola tanulói pénteken

A felesleges papírhulladékot tegyék ki a házuk elé.

2022. Szeptember 27. 16:00, kedd | Helyi

Négy ismeretlen károkozót keresnek a rendőrök

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.