Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2022. Április 14. 11:41, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A soha viszont nem látásra, ráncosodás!

A soha viszont nem látásra, ráncosodás!

A szarkalábakkal a legtöbben hadilábon állnak. Van, aki beletörődik a jelenlétükbe, de akad, aki küzd ellenük. És csak kevesen tudják, hogy tulajdonképpen létezik ezeknél hatékonyabb megoldás.

Hiszen a ráncok megjelenése gyakran semmiféle összefüggésben nincsen az öregedéssel, azaz az életkor előrehaladásával. Az esetek jelentékeny százalékában a nem megfelelő, vitamin- és vízhiányos bőrállapot a „ludas”, ami azonban orvosolható.

A természet kincsei megoldást jelenthetnek?

Igen. Az egyik legjobb példa erre a méltán közkedvelt fügekaktusz. Évekkel ezelőtt viszonylag kevesen hallottak róla, épp ezért be kellett törnie a piacra. Pedig a hatóanyaga ismert, a hatékonysága pedig elismert. A legjellegzetesebb tulajdonsága, amiért mára extra rajongótáborra tett szert, hogy búcsút int az öregedésnek. A sejteket olyan szinten fiatalítja és támogatja, táplálja, hogy a ráncosodás a múlt homályába űzhető. Szó szerint a hatására a vonások kisimulhatnak. Az alkalmazása mindennek tetejében roppantul egyszerű, hiszen az olajat csak fel kell vinni az érintett területekre és ennyi. A tapasztalatok azt mutatják, hogy három, négy alkalmazás után már szemmel láthatóvá és érzékelhetővé válik a nagyon is pozitív irányú változás. Ami egyúttal tartósnak mondható, tehát nem holmi ideiglenes öröm, aminek egyszer csak vége szakad.

Az öregedés összefüggésben áll a dehidratációval?

Igen. Egyrészt a vízhiány az, ami a legtöbbször a háttérben áll, másrészt a vitaminhiányos állapot is hasonló eredményhez vezet, az ásványi anyagok, nyomelemek és egyéb létfontosságú komponensek nélkülözéséről nem is beszélve. A gyakran emlegetett retinol azonban legalább olyan messziről érkezett ismertség tekintetében, mint a fent említett növény. Pedig az érdemei elvitathatatlanok. A szabad gyököket nem akármilyen hatékonysággal semlegesíti, aminek köszönhetően lassítja, sőt adott esetben megállítja a sejtek öregedését. Miközben az esetében is arról tanúskodik a gyakorlat, hogy néhány alkalomnyi bevetés elegendő ahhoz, hogy a szarkalábak elhalványulása, eltűnése szabad szemmel is felfedezhetővé váljon.

A fotó forrása: RomarioIen / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 18. 17:59, szerda | PR

Hogyan és mi alapján válasszunk kaszinót?

Napjainkban sok élő kaszinó létezik és sok élő játékot kínálnak fel, ami kicsit megnehezíti a választást.

2022. Május 03. 12:38, kedd | PR

Kórházat újít a Jánosik Kft.

Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) felújítását végezheti Miskolcon, csaknem 2 milliárd forintnyi értékben a Jánosik és Társai Kft.

2022. Április 30. 17:36, szombat | PR

Ezek a legújabb hálószobatrendek

Egy szép és divatos hálószoba elrendezése nem egyszerű dolog. Még a hálószobát is újra kell bútorozni, vagy újra kell festeni. Ötletet keres egy gyönyörű és divatos hálószobához?

2022. Április 27. 15:19, szerda | PR

K&H: ha pénz áll a házhoz, mit tehetnek a fiatalok?

Tavasszal és nyáron meglódulhatnak a fiatalok bevételei, a húsvéti locsolkodás, a közelgő ballagás és az esetleges nyári munka miatt.