Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2011. Augusztus 07. 07:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

A szag buktatta le

A szag buktatta le

Eljárást indítottak egy fiatalember ellen, aki albérleti lakásában marihuánát termesztett saját fogyasztásra. A rendőrök a szag alapján kezdtek kutatni a VII. kerületi házban, péntek délután - értesült a HavariaPress.

Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrsök pénteken Erzsébetvárosban. A járőröknek egy házban erős marihuánaszagot éreztek, ezért átkutatták az emeleteket. Az egyik szinten három fiatalt találtak, akik éppen pakoltak. Ruhájukon is erősen érződött a szag, ezért kérdőre vonták őket. A fiatalok elmondták egy barátjuknak segítenek költözködni. A lakás bérlője beengedte a rendőröket, akik a lakásban 35 cserép indiai kendert találtak, autója átvizsgálása során pedig további növények kerültek elő. A 24 férfi nem tagadta, hogy kábítószert birtokol, elmondta, hogy saját fogyasztásra termeszti a drogot. A fiatalember ellen visszaélés kábítószerrel vétség miatt indítottak eljárást. (pr)

Címkék: kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal

2024. Február 20. 09:16, kedd | Kék hírek

Két nőre is rátámadt ez az ember

Egy héten belül két nőre támadt rá az a férfi Tatabányán, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.