Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 27. 10:00, kedd | PR
Forrás: Infogyőr

A szerelem illata

A szerelem illata

Valentin-napi érzések, illatok és ajándékok

Most, hogy eltelt a Valentin-nap, mindenki azon gondolkozik, hogy mi lett volna még jobb ajándék kedvesének. Ezt a napot sokan már nagyon várták, sokan pedig ki nem állhatták. Volt, aki élete randijára készült, mások pedig egy jó könyvvel egy forró fürdőkádban töltötték el február 14-ét. Fürdőzés esetén akár különleges napról van szó, akár nem, a The Body Shop tavaszt idéző, virágos illatfelhőben úszó, szívet melengető, kényeztető kollekciója nem csak téged varázsol széppé, hanem a napodat is.

A Valentin-nap leginkább az az ünnep, amelyhez személyes érzések sokaságát kötjük. Szerelmesek vagyunk és vágyakozunk, vagy csalódunk, magányosnak érezzük magunkat és giccsesnek tartjuk az egészet. Ahány ember, annyiféle élethelyzet és viszonyulás. Bármit is gondolunk azonban jelen pillanatban a szerelemről és a szerelmesek ünnepéről, mindannyian megérdemeljük, hogy egy kicsit lassítsunk, és csodálatos napunk legyen. A The Body Shop termékei lehetőséget kínálnak arra, hogy elvesszünk az izgalmas, csábító és édes illatok mámorában, és hogy testünket – lelkünket különleges termékekkel kényeztessük.

A szerelem illata idén az új Japán cseresznyevirág és eper, amely egyszerre elragadóan virágos és édesen gyümölcsös. Ez egy igazi vidám és romantikus illat, amely remek meglepetés lehet bárkinek, akit szeretsz, az év bármely napján. A The Body Shop termékei között ebben az évben van néhány nagyon ötletes, limitált kiadású ajándékdoboz is. A legnépszerűbb tavaszváró, romantikus ajándék nőknek a White Musk L’Eau válogatás, amely egy friss, virágos és kifinomult illat, gyönyörű csomagolásban, férfiaknak pedig az Activist ajándékdoboz, amely modern, keleties, férfias illatot képvisel. A legkülönlegesebb meglepetés talán a Szerelmes eper ajándékdoboz, amely leginkább az eper-imádóknak fog tetszeni. A csomagolás szép, piros szív formájú és a kreatív dobozkában találhatunk egy tusfürdőt, egy testvajat és egy ajakápolót is, természetesen mindezt epres változatban.

Ha teljesen személyre szabott meglepetést szeretnél adni kedvesednek, és magad állítanád össze és csomagolnád be az ajándékot, akkor három különböző testápoló kollekcióból tudsz választani. Az érzékeny bőrre kifejlesztett Mandulatej&méz visszafogott, otthonos illatával és kényeztető textúrájával vált népszerűvé, a British Rose testápolók a virágzó szépségről és ragyogásról gondoskodnak, míg a White Musk L’Eau a gyönyörű tavaszi időt sürgeti.

Akár életed szerelmével randizol, akár csábítani indulsz, egy szuper smink nagyon fel tudja turbózni a megjelenést és az önbizalmat is. A The Body Shop kínálatában ápoló, vegán sminkek közül válogathatsz. A Matte Clay alapozó a tökéletes alapról gondoskodik, a Down to Earth szemhéjpúderekből pedig összeállíthatod álmaid palettáját. A Lip Juicer színezett ajakápolók a legvidámabb és legillatosabb kis meglepetések lehetnek bárkinek, ráadásul még az ajkak puhaságáról is gondoskodnak a hideg téli időben.

Ha a Valentin-nap idén nem volt életed napja, ne csüggedj, használd ezt az alkalmat arra, hogy kényezteted magad és relaxálsz. Lepd meg magad például egy prémium, kényeztető Spa of the World testápolóval, dobj fel egy Superfood maszkot és élvezd az egyedül töltött időt a kedvenc könyveddel, filmeddel vagy sorozatoddal!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?