Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2012. Május 12. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

A színpadon akar meghalni a világsztár

A színpadon akar meghalni a világsztár

Tom Jones képtelen lenne visszavonulni, épp ezért inkább fellépés közben szeretne eltávozni az élők sorából.

A 71 éves walesi énekes, aki jelenleg az egyik tehetségkutató műsor zsűritagja, nemrég készítette el legújabb albumát és esze ágában sincs befejezni pályafutását. Mint mondja, fogalma sincs, mi mással is foglalkozhatna ezen kívül.

"Remélem, az életem természetes úton, egyik pillanatról a másikra ér majd véget. A legegyszerűbb az lenne talán, ha a színpadon esnék össze holtan. Utálom még csak a gondolatát is annak, hogy egyszer majd nem leszek képes énekelni. Elképzelni sem tudom, mivel tölteném ki az időmet akkor. Borzalmas lenne, ha mások számait kéne hallgatnom és közben arra gondolni, hogy ezt én többé már nem tudom megcsinálni" - mesélte a The Daily Star magazinnak.

"Az megeshet, hogy egyszer majd belefáradok a turnékba és nem vállalok újabbat hosszabb ideig. De arra kényszeríteni, hogy otthon üljek önsajnálatban? Soha!" - tette hozzá.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).