Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2020. Március 22. 16:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Szuperinfó Csorna-Kapuvár

A Szuperinfó ingyen jelenteti meg a koronavírus járvánnyal kapcsolatos helyi közérdekű információkat

A Szuperinfó ingyen jelenteti meg a koronavírus járvánnyal kapcsolatos helyi közérdekű információkat

A Szuperinfó és az Inforábaköz is segíti a hiteles információáramlást.

Az új helyzetek új megoldásokat kívánnak. Most annak van itt az ideje, hogy összefogjunk, hogy segítsünk egymáson, hogy a fontos és hiteles információkat megbízhatóan adjuk tovább azoknak is akik nem használnak közösségi médiát, akiknek nincs okostelefonjuk, nincs internetkapcsolatuk.

Mostantól a Szuperinfó Csorna-Kapuvár lapban minden koronavírushoz kapcsolódó közérdekű információt, tájékoztatót, közleményt, felajánlást INGYENESEN jelentetünk meg.

Várjuk azon önkormányzatok, egészségügyi intézmények, gyógyszertárak, közintézmények, civil egyesületek, vállalkozások, magánszemélyek jelentkezését, akik élnének ezzel a lehetőséggel. Legyen szó ételfelajánlásról, maszk varrásról, bármiről, ami másoknak segítség lehet a következő nehéz hetekben, hónapokban.

Küldjön e-mailt az alábbi címre: csorna-kapuvar@szuperinfo.hu,
vagy hívjon telefonon a 06-30-9370-651-es számon.

(A szerda 10.00 óráig beérkező információk pénteken jelennek meg.)

Sokan tájékozódnak már interneten is, de nehézkes összeszedni az információkat. Ráadásul a neten és a közösségi médiában rengeteg az álhír is. Ezért az Inforábaközön, webes felületünkön is rendelkezésre állunk. Ez gyorsabb és rugalmasabb is tud lenni, mint egy hetilep. Itt egy-egy tájékoztató hossza nem olyan korlátozott, mint a nyomtatott újságban. Meggyőződésünk, hogy a nyomtatott újság és a portál jól kiegészítik egymást. Ezt a piacon már bebizonyították. Ezeket a lehetőségeket most a hiteles közérdekű információk terjesztéséhez is felajánljuk. Az elmúlt néhány nap tapasztalata az, hogy a koronavírussal kapcsolatos helyi közérdekű információk érdeklik az embereket. Ezeknek a cikkeinkek az olvasottsága kiugróan magas a webes statisztikáink szerint. Egy-egy cikkel több ezer olvasó érhető el.

Portálunknak az info@inforabaköz.hu email címre küldhetik a közlésre szánt információkat.. A beküldött anyagokat rövid időn belül közzétesszük.


Fogjunk össze, segítsünk egymáson!

Tárkányi Mária – ügyvezető Szuperinfó Csorna-Kapuvár

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 19. 16:00, csütörtök | Helyi

A szemetet mindig a megfelelő helyre helyezzük el!

Kóny önkormányzatának felhívása, de nem csak Kónyra érvényes.

2022. Május 19. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

Szuperinfó Csorna-Kapuvár

2022. Május 19. 09:00, csütörtök | Helyi

Jubileumi logók díszítik a GYSEV mozdonyait és vasúti kocsijait

Alapítása 150. évfordulóját ünnepli idén a GYSEV Zrt.