Városlista
2023. február 7, kedd - Tódor

Hírek

2011. Szeptember 01. 14:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

A tűzoltók szabadították ki a roncsból

A tűzoltók szabadították ki a roncsból

Egy ember súlyosan megsérült, mikor három személygépkocsi karambolozott a 47-es úton, Székkutas határában. A balesetet egy tolató autó okozta, az utat lezárták - értesült a HavariaPress.

Csütörtökön reggel történt a hármas karambol a főút Hódmezővásárhely és Orosháza közötti szakaszán, a 147-es kilométernél. A főúton tolatni kezdett egy személyautó, mikor hátulról belerohant egy másik gépkocsi. Ez a jármű áttért a szemközti sávba, ahol belerohant egy szemből érkező autó. A balesetnek egy súlyos sérültje van: a tolató autó roncsaiba beszorult egy nő. A sérültet a tűzoltók szabadították ki, a mentők kórházba szállították. A baleset helyszínén az utat teljes szélességében lezárták. (pr)

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 02. 16:00, csütörtök | Kék hírek

Az olasz maffia egyik pénzmosó központja egy budapesti ügyvédnő irodája volt

Európai elfogatóparancs alapján tartóztatták le a magyar hatóságok az ügyvédnőt.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.