Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Március 12. 08:42, kedd | Belföld
Forrás: autopult.hu

A vártnál kisebb mértékben csökken szerdától a benzin ára

A vártnál kisebb mértékben csökken szerdától a benzin ára

Noha a hétvégi jóslatok szerint mintegy 6-7 forintos árcsökkenést várhattunk a benzin esetében és stagnálást, illetve 1-2 forintos drágulást a gázolajnál, mégsem így alakult a helyzet.

A 95-ös esetében alacsony mértékű változásról, egészen pontosan 2 Ft-os csökkenésről számolhatunk be, míg a dízelmotoros autók gazdái az eddig ismert áron tölthetik meg kedvencük tankját. Az említett, március 13-tól érvényes módosítást követően a benzin ára 425-426 forintra süllyed, a gázolajé pedig 430-431 forint lesz a hazai töltőállomásokon. A bioetanolt (E85) továbbra is 361 forintos áron temethetjük, míg az autógáz (LPG) 250 forintban állapodik meg.

A kedvező változást ismét a finomított termékek árának jelentős esése okozta, azonban sajnálatos módon a hatást ismételten a forint dollárral és euróval szemben mutatott gyengülése alaposan enyhítette. A hazai kutakon a jól megszokott, akár 30 forintos differencia szintúgy fennáll, ezért mindenképp érdemes körbenézni a kiszáradó üzemanyagtankok teljes feltöltése elött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.