Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Január 28. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

A VOLT-on kezdi nyári turnéját Ákos

A VOLT-on kezdi nyári turnéját Ákos

A “TURNÉ 2084” nyári állomásai közül elsőként a VOLT Fesztivált jelentette be Ákos, aki immáron tizedik alkalommal lép fel a rendezvényen. A Sopronban mindig nagy közönségsikerrel koncertező énekes idén is különleges programmal készül: a Budapest Sportarénában tavaly év végén teltház előtt bemutatott show teljes anyagát eljátssza a VOLT Fesztiválon.

A 2012-es év kétségkívül Ákosé volt: új, szintipop programját hatalmas sikerrel mutatta be a VOLT Fesztiválon a nyár elején, komoly tömeget vonzott a jubileumi Szigeten adott koncertje is, az erdélyi Félsziget fesztiválon pedig nézőcsúcsot döntött. Decemberben az ország legnagyobb fedett csarnokát töltötte meg az új album, a 2084 lemezbemutató koncertjével. Számos világsztár után a hazai mezőnyből elsőként Ákos részvételét jelentették be a VOLT Fesztivál szervezői az idei kínálatból.

“A VOLT-ra szinte hazajárok, 2013-ban már a tizedik alkalommal játszom a fesztiválon. Vendégként is sokszor jártam itt, de olyan is előfordult már, hogy irodalmi estet tartottunk egy sátorban. Tavaly éppen a VOLT-on debütált az elektronikus programunk – nagy sikerrel. A szervezők már akkor jelezték, hogy idén is visszahívnak. A 2013-as turné kiemelt állomása lehet a soproni, ha a komplett arénás koncertműsort eljátszhatjuk. Ez a szokásos fesztiválprogramnál hosszabb, több mint kétórás előadás, amelyet eddig csak a Budapest Sportarénában mutattunk be” – mondta el a hír kapcsán Ákos.

A VOLT Fesztivál szervezői ezekben a hetekben is a 21. VOLT programján dolgoznak. “A közönségünk a legtöbbször elsősorban a nemzetközi fellépőkre kíváncsi a VOLT esetében. Ezen a téren már magasra tettük a mércét, amit az eddigi jelek szerint idén is tartani tudunk majd. Ugyanakkor nagyon fontos számunkra az is, hogy a hazai fellépők tekintetében a leginkább szélesnek mondható kínálat szintén jellemző a VOLT-ra. Nagyon örülünk, hogy Ákos újra eljön hozzánk, ráadásul egy fesztivál környezetben különlegesnek számító koncerttel örvendezteti meg a rajongókat. A teljes hazai koncertkínálaton még dolgozunk, de tervezzük, hogy idén ezen a téren is megújul a VOLT, olyan fellépők is kiemelt szerephez jutnak majd, akik korábban talán kevésbé kaptak nagy hangsúlyt nálunk” – avatta be a közönséget Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál főszervezői.

A 21. VOLT Fesztivál programkínálatából Ákos mellett korábban a Queens of the Stone Age, a Thirty Seconds to Mars, az Example, Jamie Woon és Parov Stelar fellépését jelentették be a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.