Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Február 02. 07:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Akciós termékek és újdonságok

Akciós termékek és újdonságok

Érdemes végignézni, hogy melyik szupermarketben mit kínálnak a héten olcsóbban. Összegyűjtöttük a csütörtöktől kezdődő akciós hét legnagyobb kedvezménnyel kínált termékeit és az újdonságokat.

A Lidl-ben hétfőtől az egészségé a főszerep: a különféle sportolási formákhoz kínált ruházat és sporteszközök mellett egy sor bio étel, glutén- és laktózmentes termék is kapható lesz. Lesz például gluténmentes pizza, kókuszzsír, mandulatej, kókusztej és bio rizstej. A Lidl már Valentin napra is készül: szintén hétfőtől lesz kapható a csupacsipke szatén hálóing, a szatén kimonó, parfümök, csokoládék, ékszerek, dvd filmek... minden csupa piros és rózsaszín a romantika jegyében. Még szív alakú epres tortát is találhat a fagyasztóládában. Aki inkább barkácsolni szeret, az is talál magának egy sor érdekes terméket.

A Valentin napra a Tescoban is készülnek, plüssfigurák, hálóruhák, fehérneműk várják a romantikára vágyókat. De már a tavaszi kerti munkákhoz is találnak termékeket, a kertészeti osztályon már kinn vannak a vetőmagok, gumók és virághagymák. A kínálatban már lesz műtrágya, virágföld, palántaföld, fenyőkéreg, szerszámok és tárolók, faházak, fűkasza és fűnyíró. A műanyag tároló dobozok 52%-kal, a Tesco bőröndök 41%-kal, egyes Legó játékok 30%-kal, a Somat termékek 35%-kal lesznek olcsóbbak.

A Sparban 30%-kal olcsóbb lesz a Pampers active baby pelenka majd minden méretben. 45%-kal lesz olcsóbb a Rio Mare tonhal, akciós lesz az Ariel mosószergél és az Axe deo, stift és tusfürdő. A fagyasztópultban is talál most nagyobb kedvezményeket: a Delforg vadlazac steak 25%-kal lesz olcsóbb, de a Frosta haltermékek is engedménnyel vásárolhatók. Elmex és Colgate fogkrémekre 20% a kedvezmény, a Colgate szájápolási termékekre 25%, akárcsak a Listerine szájvizekre. A Palmolive termékek és a Dove tusfürdők 25%-kal lesznek olcsóbbak. A Jar mosogatógép tablettára 35%, a Pur kézi mosogatószerekre 25% kedvezményt adnak.

A Penny-ben is Valentin napra készülnek: plüssmaci, képkeret, sütőforma szett, bögre és tálka található a kínálatban. És még piros teafőző vagy kávéfőző is lesz, termosszal és tejhabosítóval. 34%-kal lesz olcsóbb az Somat XXL pack mosogatógép tabletta, 23%-kal az akácméz, 25%-kal a Herbária teák, 27%-kal a búzarétesliszt, 25%-kal a Piroska Light szörpök. Olcsóbbak lesznek a halkonzervek 15-20%-kal. 30%-kal kedvezőbb áron kínálják az akciós héten a narancsot és a citromot, a zöldalmát pedig 42%-kal olcsóbban adják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei