Városlista
2022. október 3, hétfő - Helga

Hírek

2022. Április 11. 11:09, hétfő | PR
Forrás: (x)

Alakítsd ki a saját stílusod – trendi és vidám megjelenés az egész család számára

Alakítsd ki a saját stílusod – trendi és vidám megjelenés az egész család számára

Az egyedi pólók könnyedén kombinálhatóak bármely stílussal. Alapjában véve többféle szín és fazon közül választhatunk, sőt akár olyan darabot is, amit teljes mértékben mi terveztünk.

Ezért egy egyedi, nyomtatott póló lehet vicces, trendi vagy akár komoly üzenetet hordozó is. Kedves ötlet lehet kifejezni vele az összetartozást, és remek ajándékul is szolgálhat szeretteinknek. Vagyis egy egyedi póló nem csupán a stílushoz, hanem a szívhez is szól.

Miért érdemes egyedi pólót csináltatni vagy vásárolni?

Egy egyedi nyomtatású póló tökéletes ajándék lehet a család bármely tagjának. Ha a megajándékozottnak jó a humorérzéke, akkor a vicces pólók között is érdemes nézelődni. Abban az esetben pedig, ha a divatos öltözködés híve a szerettünk, ennek megfelelő mintákat is találhatunk. Mindezt prémiumminőségű nyomtatással, tökéletesen az ízlésünkre szabva. Egy egyedileg nyomtatott pólóval biztosan nem futunk össze az utcán – de még a különféle márkák üzletében sem találkozunk majd hasonlóval. Ráadásul a nagy márkák kínálatával ellentétben a feliratos, nyomtatott felsők képesek valódi üzenetet hordozni, méghozzá saját kifejezésmódunk használatával. Ha felnézünk a https://garibald.hu/11-a-csalad-szamara oldalra, akkor számtalan olyan mintát találhatunk, amelyek nem csak jópofák, de trendi megjelenést is biztosítanak.

Szívhez szóló családi outfit – az egyedi pólók bűvöletében

A minőségi pamutból készült, egyedi nyomtatással ellátott pólókat akár családilag is megtervezhetjük. Képzeljük csak el, milyen volna egy olyan piknik vagy kerti parti, aminek az emlékére a család minden tagja kap valamilyen rá jellemző vicces pólót? Egyedi ajádékként is jópofa és praktikus lehet egy-egy különleges feliratos póló. A gyerekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek is jó választás lehet egy-egy olyan darab, ami kedvenc hobbijukhoz köthető. A feliratok mellett pedig külön olyan mintákat is kérhetünk, ami hűen ábrázolja személyiségüket. Számtalan helyen készíttethetünk ilyen pólókat, akár a https://garibald.hu/ oldaláról is egyszerűen rendelhetünk. Ha viszont nincs ötletünk, akkor sem kell túlaggódnunk a dolgot. A Garibaldnál számtalanféle kész minta is rendelkezésünkre áll.

Izgalmas pólófeliratok bármely alkalomra

Ha a családban esküvő lesz, vagy épp új jövevény érkezik, a pólók ebben az esetben is remek ajándékötletnek bizonyulhatnak. Friss házasoknak akár különféle házassággal kapcsolatos vicces, páros kivitelben nyomtatott pólókat is vásárolhatunk. Ha viszont épp az újdonsült szülőket célozzuk meg egy-egy stílusos anya-apa felsővel, az garantáltan sikert arat majd. Az ilyen darabok ugyanis örök emléknek számítanak, amit megajándékozottaink biztosan viselni fognak. Nincs olyan ember, aki legalább otthon vagy kirándulások alkalmával ne hordana pólót. Ebből adódóan a család bármely tagja kortól, nemtől és foglalkozástól függetlenül megajándékozható vele – ráadásul biztosan örülnek majd neki. Így tehát érdemes ezt is felvennünk a listánkra, ha épp ajándékötleteken törjük a fejünket.

Címkék: divat, ruha, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

2022. Október 01. 11:11, szombat | PR

Ezek a keltetés fortélyai

A keltetés hosszú és fáradtságos folyamat (különösen a kotlósnak). De megéri energiát fektetni belé, hiszen a befejezését követően vidám csipogás tölti majd meg a baromfiudvart.

2022. Szeptember 27. 09:56, kedd | PR

9 elengedhetetlen eszköz, ha sokat utazunk

Ha digitális nomádként dolgozunk, vagy csak gyakran szeretünk új helyeket felfedezni, érdemes minél felkészültebben belevágni az utazásokba.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.